'Vatan bal gibi bölünür'

MHP'nin Alanya'da ki genç kuşak isimlerinden Hacı Mevlüt Zavlak, ülke olarak sürekli kullandığımız 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sözüyle ilgili konuştu.

'Vatan bal gibi bölünür'

MHP'nin Alanya'da ki genç kuşak isimlerinden Hacı Mevlüt Zavlak, ülke olarak sürekli kullandığımız 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sözüyle ilgili konuştu.

17 Ocak 2017 Salı 17:37
'Vatan bal gibi bölünür'
Şehitler ölmez mi, vatan bölünmez mi" diye soran Zavlak, "Belgrad'ı kaybettiğimiz anlaşma esnasında karşı tarafın delegeleri bizden o zamanlar küçük bir kasaba olan Niş'i de isterler bunun üzerine Osmanlı delegeleri ''olmaz öğle şey oldu olacak İstanbul'u da size verelim'' diyerek sert tepki gösterirler. O zamana göre taa Niş kasabası şimdinin Ankara'sı kadar önemli Ankara'sı kadar vatandır. Lakin o tarihten sonra İmparatorluğu idare edenlerin sonu gelmez hataları yüzünden bırakalım Niş'i gün gelir İstanbul bile işgal edilir. Şimdi ne Macaristan ne Yunanistan ne de Mısır bizim. Ülkeler kaybettik biz ülkeler şehirler değil.  Şu PKK terörü başımıza musallat olduğu günden beri ağzımıza sakız oldu ''Şehitler ölmez vatan bölünmez''. Hayır kardeşim benim askerim polisim ölüyor ki şehit oluyor ölen bir daha nasıl ölsün. Sonrası dersen sonrasını sen onların anasına babası öksüz kalmış evlatlarına sor. Sevgili kardeşim vatan da bal gibi bölünür yukarda anlattım. Aşağıdaki harita Kanuni döneminde imparatorluğumuzun sınırlarını gösteriyor. Bu haritaya bakınca anlaşıldığı üzere bölünmez sandığın şey koca bir deveden elinde kalan kulağı. Sen, ben, biz sahip çıkmaz isek geleceğimizi seçtiğimiz koca bir meclis yerine tek bir adamın ellerine teslim eder isek maalesef o şehit olan kardeşlerimizin kemikleri sızlaya sızlaya bölünecek bu vatan. Kardeşlerim 150 senedir bin bir badire atlatarak bu günlere getirip yeşerttiğimiz demokrasimize ve onun sigortası millet meclisimize sahip çıkalım. Tüm yetkileri elinde toplayan Tek adam rejimine hayır diyelim" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 17.01.2017 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81