'Umut değişimde'

'Umut değişimde'

08 Aralık 2017 Cuma 23:59
'Umut değişimde'
 
CHP’de bugün gerçekleştirilecek olan 36. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Ali Takavut’un karşısına rakip olan Avukat Mehmet Can Karagöz, kongreyi bir parti olarak değil 2019 yılına atılan en büyük adım olarak gördüklerini belirtti. Karagöz, “CHP’nin Alanya için faydaları, yapacağı işler belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. O nedenle memleket sevdalısı bütün vatandaşlarımızı bu kongremize çağırıyoruz. İyi ve heyecanlı bir kongre olacak. Çok iyi hazırlandık. Yakın zamanda çok görülmemiş bir şey yapmak istiyoruz” dedi. 
Karagöz, kongre öncesi “Biz birlikte CHP’yiz. Alanya’da değişimin tam zamanı. Gülümse. Umut Değişim” sloganı ile sosyal medya üzerinden yayınladığı videoda yönetim kurulu listesini de tanıttı. Listede şu isimler yer alıyor: Halime Dim ceylan Engin Alataş, Ayşe Nur Dere Özlük, Kadir Hacıkadiroğlu, Burcu Atam, Mustafa Kandemir, Asuman Çaylar, Abdurrahman Kaya, Cem Can, Ali Uysal.
Son Güncelleme: 08.12.2017 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81