'Ülkücüler hainlere bulaşmamıştır'

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar ve yönetimi, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı'yı makamında ziyaret etti.

'Ülkücüler hainlere bulaşmamıştır'

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar ve yönetimi, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı'yı makamında ziyaret etti.

20 Ekim 2016 Perşembe 21:12
'Ülkücüler hainlere bulaşmamıştır'
Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar ve yönetimi, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı'yı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Alanya İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Çakmaklı ile sohbet eden gençler ziyarette, ülkemizin yaşadığı zorlu süreç hakkında değerlendirmelerde bulunularak, ülke için birlik ve beraberliğin öneminin yaşadığımız süreçte ve coğrafyadaki önemine değinildi. Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, "15 Temmuz hain FETÖ Darbe Girişimi sonrası, milletimizin göstermiş olduğu refleks, bu milletin içindeki birlik ve beraberliğin göstergesidir. Liderimiz Devlet Bahçeli beyin tutumu, ülkücü camianın bu vatan için vazgeçilmez bir kuruluş olduğunun göstergesidir.  Biz ülkü ocakları olarak, her zaman güvenlik güçlerimiz ile uyum içerisinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Emniyet ya da askeriyenin içindeki gerçek vatanseverler ile hainleri belirlenirken çok titiz davranılmalıdır. Bir kez daha görüldü ki Ülkücüyüm diyenlerin bu hainlerle hiçbir zaman bir ilişkisi kurulmamıştır. Ülkücüler bu vatana kul olur, gazi olur, şehit olur ama asla vatan haini olmaz" dedi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 20.10.2016 21:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81