'Turuncu Bayrak' yarışması başlıyor

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Turuncu Bayrak Yarışması, 14. yılında gıda güvenliğinin geliştirilmesi amacıyla yenilenerek devam ediyor.

'Turuncu Bayrak' yarışması başlıyor

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Turuncu Bayrak Yarışması, 14. yılında gıda güvenliğinin geliştirilmesi amacıyla yenilenerek devam ediyor.

28 Şubat 2017 Salı 21:00
'Turuncu Bayrak'  yarışması başlıyor
Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü teknik personelleri tarafından yapılan denetimler sonucunda hijyen kriterlerine uygunluğu belirlenen işletmeler, Alanya’da 14 yıldır Turuncu Bayrak”la ödüllendiriliyor.  İşletmelerde, hijyen sembolü niteliği taşıyan Turuncu Bayrak’la ilgili başvurular bugün başladı; 20 Mart’ta kadar devam edecek. Prestij ve kalite’nin de göstergesi olarak kabul edilen Turuncu Bayrak sayesinde işletmeler, sundukları hizmetin hijyen kurallarına uygun olduğunu müşterilerine ilan edebilme fırsatı yakalıyor.

BAŞVURULAR BELEDİYEYE YAPILACAK
Turuncu Bayrak Projesi’ne katılmak isteyen işletmeler direkt Alanya Belediyesi’ne müracaat edebiliyor ya da mail yoluyla başvurabiliyor. Başvuru yapan işletmeler, Alanya Belediyesi tarafından oluşturulan komisyon tarafından değerlendirmeye alınıyor. Komisyon işletmeyi yerinde denetleyerek, Turuncu Bayrağı hak edip etmediğine karar veriyor. Hak eden işletmelerin Turuncu Bayrakları, düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim ediliyor. Hijyen ve kaliteli hizmet ödülü Turuncu Bayrağı alan işletmeler ise bu bayraklarını bir yıl boyunca işletmelerinde sergileyebiliyor.

14. TURUNCU BAYRAK YARIŞMASINA KATILABİLECEK İŞLETME GRUPLARI BELİRLENDİ
2017 yılında Turuncu bayrak Yarışmasına kabul edilecek işletme grupları ise şunlar: Restaurant, pastane, ekmek fırınları, dondurma, pasta ve yufka imalathaneleri, yemek fabrikaları, kasaplar, okul öncesi eğitim kurumu, okul kantinleri, bayan kuaförleri.
Başvurular bugünden itibaren dilekçe ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne şahsen veya mail yolu ile yapılabilecektir.
Başvuru :Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü
[email protected]
Son Güncelleme: 28.02.2017 21:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81