'Türkmen kardeşlerimizin yanındayız'

'Türkmen kardeşlerimizin yanındayız'

23 Haziran 2017 Cuma 23:33
'Türkmen kardeşlerimizin yanındayız'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, önceki gün Irak'a giderek Kerkük, Telafer ve Erbil'de yaşayan Türkmenlerle Kadir Gecesi'nde bir araya gelmişti. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sezer'le birlikte Kerkük'e geçen Türkdoğan, "Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak Türkmen kardeşlerimize iftar yemeği verdik. Cenabı Allah kabul etsin" demişti. Türkdoğan, Irak'taki temasları çerçevesinde Irak Türkmen Cephesi Temsilciliği'ni ziyaret etti. Milletvekili Aydın Maruf ve Türkmen Cephesi yetkilileriyle sohbet eden Türkdoğan, "Türkmen Kardeşlerimizin her şartta yanlarında olduğumuzu belirttik" dedi.
'TÜRKDOĞAN ALANYA HALKININ BAYRAMINI KUTLADI'
Başkan Türkdoğan öte yandan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı da yayınladı. Türkdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı: "Mübarek Ramazan ayının manevi hazzını ve kutsiyetini ibadetlerle idrak ederek bayrama ulaşmanın gönül huzurunu milletçe yaşıyoruz. Bir ay boyunca Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetinden faydalanmak için tuttuğumuz oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmak mutluluk vericidir.
Bayramlar bizi birbirimize bağlayan, kucaklaşmayı ve hatırlamayı önceliğine alan müstesna ve seçkin bir zamana işaret eder. Bayram; paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır. Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır. Bayram süresince büyükler ziyaret edilecek, küçükler sevindirilecek, umutlar tazelenecektir.
Ramazan Bayramı’nın manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, milleti iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 
Vatanımızın her yöresinde; gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birleşen eller, dua eden diller eşliğinde kutlanacak bayram günlerinin, İslam Dünyasının içine düştüğü karanlık ve sancılı süreçten kurtulması için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, Türk İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutlar, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun."
Son Güncelleme: 23.06.2017 23:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81