'Türk devletini yıkamayacaksınız'

Alanya Türk Ocağı Başkanı Hasan Peker, Türkiye gündemi ve yaşanan son gelişmelerle ilgili konuştu.

'Türk devletini yıkamayacaksınız'

Alanya Türk Ocağı Başkanı Hasan Peker, Türkiye gündemi ve yaşanan son gelişmelerle ilgili konuştu.

09 Ocak 2017 Pazartesi 21:23
'Türk devletini yıkamayacaksınız'
Türk milleti ve devleti tarihinin en ağır ve kapsamlı saldırılarından biriyle karşı karşıya, Hakimiyet ve nüfuz alanlarını genişletmek için tarihteki benzerleri gibi amansız bir mücadeleye girişen büyük güçlerin medeniyet coğrafyamızda yürüttüğü kanlı ve kirli savaş, artık bizi de kuşatmış vaziyette" diyerek sözlerine başlayan Peker, "Gerçeği apaçık söylemeliyiz: Savaştayız. Türkiye, FETÖ’sü, PKK/PYD’si ve DEAŞ'iyle küresel egemen güçlerin taşeronluğunu üstlenmiş aşağılık örgütlerle sindirilmek, diz çökertilmek isteniyor. Bu ihanet şebekelerinin arkasında ise sözde müttefiklerimizin bölgemiz ve Türkiye’miz üzerine yaptıkları planlar sırıtıyor” dedi.
'BU OYUNU BOZABİLİRİZ'
Sözlerine devam eden Peker, şunları söyledi: Bu oyunu bozabiliriz. Birliğimizi güçlendirmek ve tuzağa düşmemek zorundayız. Biz binlerce yıllık büyük bir medeniyetin varisleriyiz. Bin yılı aşkın bir süredir de İslam dünyasının liderliğini yapmış büyük bir milletiz. Türk devleti, Balkanlar, Orta Doğu ve Türkistan üçgeninde medeniyet coğrafyamızın kilit taşıdır. Yeni emperyalist projelerin sahipleri, bunu oynatmadan medeniyetler savaşı projesinden arzu ettikleri sonuçları devşiremeyeceklerini biliyorlar. O halde bize düşen, bu oyunu bozmaktır. Biz köklü bir devlet geleneğine, bütün yıkıcı girişimlere rağmen hâlâ dimdik ayakta duran kurumlara sahibiz. Onun için sözde müttefiklere, onların silahlı ve silahsız taşeronlarına, bütün terör örgütlerine diyoruz ki; biz sizi de atalarınızı da tanıyoruz. Siz de hem bizi, hem de atalarımızı tanıyorsunuz. İslam âlemine örnek olan demokrasimizi tahrip edemeyecek, Türk milletine diz çöktüremeyecek, Türk devletini yıkamayacaksınız."
Son Güncelleme: 09.01.2017 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81