'Tüm köyleri fethedeceğiz'

'Tüm köyleri fethedeceğiz'

16 Kasım 2017 Perşembe 21:02
'Tüm köyleri fethedeceğiz'
CHP İlçe Başkan Adayı Mehmet Can Karagöz, "Prestij çalışmalarımızdan birisi"  dediği 'Örümcek Ağı Örgütlenme Modeli'ni anlattı. Karagöz, "Gerçek anlamda uygulandığı takdirde siyasi literatüre kazandırılacak  kadar iddialı, yatay ve dikey örgütlenme modellerinin eksiklerini kapatacak ve  2019 iktidarını başlı başına getirebilecek bir çalışmayı hayata geçirmeye  hazırız. "O işten şu arkadaş sorumlu, o da şu an burada değil, size haber  vereceğiz" dönemi sona eriyor. Sosyal demokrat kitle dayanışmaya başladığı  zaman, karşısında hiç kimse duramayacaktır" dedi. 
GERÇEK SOSYAL DEVLET ANLAYIŞINA İLERLEYECEĞİZ’
Karagöz ayrıca dün de ekip arkadaşlarıyla birlikte Bayır mahallesinde delegelerle bir araya geldi. Karagöz, “Gece gündüz fark etmez. Gidemediğimiz köy bizim değildir.  2019'a kadar tüm köylerimizi fethedeceğiz. Köylerimizle göstermelik yatırımlardan gerçek sosyal devlet anlayışına ilerleyeceğiz” dedi. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 16.11.2017 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81