'Toklu ile oyumuz % 60'lara çıkacak'

'Toklu ile oyumuz % 60'lara çıkacak'

14 Kasım 2017 Salı 20:11
'Toklu ile oyumuz  % 60'lara çıkacak'
Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşecek olan değişimin 2019 seçimlerine iyi bir yansıması olacağını söyleyen İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, “Mustafa Toklu kardeşimize hayırlı olsun. Değişim demek taze kan demek. Yenilenme demek. Önümüzdeki dönemde de bu değişimle birlikte oyumuzun yüzde 60’lara çıkacağına inanıyorum” dedi. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi’nde 2 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan ilçe kongresi öncesinde önceki gün Ak Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen temayülün ardından Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mimar Mustafa Toklu, İlçe Başkan Adayı olarak açıklandı. Bu kararın Alanya Ak Parti İlçe Teşkilatı için hayırlı olması temennisinde bulunan Ak Parti Alanya ilçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, ”Kongre sürecimiz devam ediyor. Allah izin verirse 2 Aralık Cumartesi günü İlçe Başkanı seçimimiz yapılacak. Bu seçimin ardından yeni başkan görevine başlayacak. Bildiğiniz gibi Genel Merkez önceki gün aday belirlemede Mustafa Toklu arkadaşımızı önümüzdeki dönem Alanya Ak Parti İlçe Başkanı olarak uygun görmüştür. 2 Aralık’ta Mustafa Toklu kardeşimiz tek liste ile kongreye girecek ve Allah izin verirse ilçe başkanı olacak. Biz 2014 Haziran ayında aldığımız bayrağı 2017 Aralık ayında yeni yönetime teslim edeceğiz. Allah utandırmasın, Allah yolunu açık etsin. Tabi ki başarılar diliyorum. Çıta yüzde 50’ye kadar çıkmıştır. Bundan sonraki süreçte bunun daha da yukarı çıkarmak yeni yönetimin ve başkanının işidir. Bunu da yapacaklarına inanıyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 
‘DEĞİŞİM DEMEK TAZE KAN DEMEK’
Gerçekleşen bu değişimin seçime nasıl yansıyacağı ile ilgili soruya da cevap veren Başkan Berberoğlu, “İnşallah iyi yansır. Çünkü değişim demek taze kan demek. Yenilenme demek. Biliyorsunuz biz bayrağı aldığımız zaman yüzde 33’lerdeydi oyumuz yerelde. Bu oyu yüzde 50’ye kadar çıkarttık. Ben önümüzdeki dönemde de bu değişimle birlikte oyumuzun yüzde 60’lara kadar çıkacağına inanıyorum” diye konuştu. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 14.11.2017 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81