'Tek yol iktidar'

'Tek yol iktidar'

12 Kasım 2017 Pazar 19:09
'Tek yol iktidar'
CHP İlçe Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz, Avsallar’da delege ve partililerle bir araya geldi. Delegelere projelerini anlatan Karagöz, “2019'da Avsallar'a düşen görevin rotasını belirledik. Vereceğimiz destekleri tek tek açıkladık. Noktayı koyduk. Tek yol iktidar” dedi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz, 9 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan ilçe kongresi öncesinde delegeleri ziyaret edip projelerini anlatmaya devam ediyor. Projelerini sık sık sosyal medya hesabından da paylaşan Karagöz son olarak tarım ve turizm konusunda da ki projelerini paylaştı. Karagöz paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Bu ciddi çalışma ile, her sezonun sonunda Tarım ve Turizm Raporları hazırlanacak. Cumhuriyet Halk Partisi, kent politikasına yön veren önder siyasi parti olacak. Cumhuriyet Halk Partisi’nin üretken yönünü simgeleyen, geleneksel hale getirilecek saygın raporlama ile kent gelişiminin önü açılacak. 2019 iktidarının önünü açan sayısız strateji ve planlama buluşmaları ile alışılageldik söylemler yerine bütün örgütün söylemi kent siyasetinde yer alacak. Esnafımızın yüzü partimiz sayesinde gülecek” dedi. Öte yandan Karagöz, Avsallar Mahallesi’nde delegelerle bir araya geldi. Karagöz, "Avsallar'da delege ve üyelerimiz ile buluştuk. 2019'da Avsallar'a düşen görevin rotasını belirledik. Vereceğimiz destekleri tek tek açıkladık. Noktayı koyduk. Tek yol iktidar" dedi. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 12.11.2017 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81