'Tanıtım faaliyetlerini 10 ülkeye genişleteceğiz'

'Tanıtım faaliyetlerini 10 ülkeye genişleteceğiz'

11 Kasım 2016 Cuma 23:40
 'Tanıtım faaliyetlerini  10 ülkeye genişleteceğiz'
Alman turizm basını temsilcileri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes,  Türel, turizmde en zor senesini geride bırakan Antalya’nın geleceğe güvenle bakmaya devam ettiğini belirterek, “Kazandığımız tecrübeyle 2017 sezonuna daha iyi hazırlanıyoruz. Öyle görünüyor ki gelecek sene çok daha güzel bir çıkış gerçekleştireceğiz” dedi. Türel, 5 ülke ile başlattıkları tanıtım faaliyetlerini bu yıl 10 ülkeye genişleteceklerini söyledi.
Öger Tur’un katalog tanıtımına katılan Başkan Menderes Türel, burada Alman turizm medyasıyla bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Alman basın mensuplarına seslenen Türel, Antalya tanıtım faaliyetleri çerçevesinde bu yıl Almanya medyası ve tur operatörleri ve kanaat önderleriyle başlattıkları güzel işbirliğinin güçlenerek devam ettiğini söyledi.
ANTALYA RAKİPSİZ
Yabancı misafirlerin ortaya koyduğu memnuniyet anketlerine göre Antalya’nın rekabet ettiği ülkeler ve şehirlerle kıyasladığında rakipsiz olduğunu altını çizen Türel, “Gerçekten buraya gelen çok memnun şekilde memleketine dönüyor. Antalya’nın rakipsiz olmasının en önemli nedeni fiyat, kalite ve uyum. Bunu başka hiçbir ülkenin sunabildiğini göremiyoruz. Bizim Antalya’da sunduğumuz fiyatlarla bu kaliteyi başka ülkeler hiçbir şekilde ortaya koyamıyor” şeklinde konuştu.
TANITIM FAALİYETLERİ GENİŞLİYOR
Başkan Türel, kendi önderliğinde başlatılan turizm sektörünün önde gelen isimleri, dernekleri, sivil toplum örgütleriyle birlikte yürütülen tanıtım faaliyetlerinin çok önemli faydalarını gördüklerini belirterek, bu çalışmayı sürdürülebilir hale getireceklerini söyledi. 5 ülke ile başlayan bu faaliyetleri 10 ülkeye genişleteceklerini anlatan Türel, tanıtımla birlikte ürün çeşitliliğini sağlayacak vizyon projeleri de Antalya’ya kazandıracaklarını kaydetti.
Son Güncelleme: 11.11.2016 23:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81