'SUS'MADI

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susiç, "Yönetimden 2-3 oyuncu alınmasını talep ettim. Biraz da yönetimsel karar olduğu için bu onların bileceği iştir. Ama 1-2 ofansif oyuncuya ihtiyacımız var" dedi.

'SUS'MADI

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susiç, "Yönetimden 2-3 oyuncu alınmasını talep ettim. Biraz da yönetimsel karar olduğu için bu onların bileceği iştir. Ama 1-2 ofansif oyuncuya ihtiyacımız var" dedi.

27 Ağustos 2017 Pazar 19:26
'SUS'MADI
 
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susiç, 1-1 biten Kardemir Karabükspor maçını değerlendirerek organize olan ve disiplinli oynayan bir takıma karşı oynadıklarını söyledi. Karşılaşma öncesi tahmin ettiği gibi zor bir mücadele olduğunu belirten Susiç, "Sahada inanılmaz bir mücadele vardı. Hedefimiz maçtan önce 3 puanla ayrılmaktı ama maçın gidişatı bunu değiştirdi. Sonuç olarak elimizde bir puan var" dedi. 
İKİNCİ YARIDA DAHA İYİYDİK
İlk yarıda istedikleri mücadeleyi sergileyemediklerini ve birçok topu kaybettiklerini dile getiren Susiç, "Erken bir oyuncu değişikliği bütün planlarımızı alt üst etti. Maçın 2'nci yarısında daha iyi oynadık. Daha fazla top ve 2’li mücadele kazanan bir takım vardı” diye konuştu.
KALEDE KIYASIYA MÜCADELE VAR
Bir gazetecinin kaleci Haydar Yılmaz’ın takım kaptanından neden alındığı sorusuna Susiç şöyle yanıt verdi: "Emre Akbaba ilk 11’in değişmez oyuncularında birisi bildiğiniz üzere. Kalede ise kıyasıya bir mücadele var. Geçtiğimiz maçlarda bir Haydar, bir Remy oynadı. Biz de sürekli kaptanlığın el değiştirmemesini istediğimiz için böyle bir karar verdik.”
YÖNETİMDEN TRANSFER TALEP ETTİM
'Alanyaspor'da transfer olacak mı?' sorusu üzerine ise Susic, ”Şuanki takımımız geçen seneyi biraz aratıyor. Bu yüzden takviyeye ihtiyaç var. Ben 2 veya 3 oyuncu alınmasını talep ettim. Biraz da yönetimsel karar olduğu için onların bileceği iştir. Ama 1-2 ofansif oyuncuya ihtiyacımız var” diye konuştu.
 
 
Son Güncelleme: 27.08.2017 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81