'Süper Lig'in kıymetini bilelim'

'Süper Lig'in kıymetini bilelim'

20 Temmuz 2017 Perşembe 20:34
'Süper Lig'in  kıymetini bilelim'
Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Süper Lig'in kıymetini bilelim. Takımımıza destek olalım" diyerek sporseverlere kombine bilet almaları çağrısı yaptı.
 
Kombine biletleri satışa çıktı. Geçen sene 650 TL'ydi. Bundan dolayı çok eleştiri aldık serzenişler oldu. Bu sene bu fiyatları biraz düşürdük. Rakamlar bana göre kulübümüze göre çok düşük rakamlar. Taraftarlar Alanyapor'u seviyorsa, Süper Lig'de olduğunun farkındalarsa, bu seneki kombine fiyatlarını laf etmemeleri gerekiyor. Bizim için taraftarın alacağı kombinede daha önemlisi Alanya'nın Alanyaspor için ne yapacağıdır. Geçen sene gördük; Alanyalılar Alanyaspor için hiçbirşey yapmadılar. Yapan insanlar azınlıkta ve onlar kendilerini biliyorlar. Şehir olarak Alanyaspor'a çok sahip çıkıldığını düşünmüyorum. İnşallah bu sene takımlarına sahip çıkarlar.  Bu takım Süper Lig'de. Hep bunu söylüyoruz. Geçen sene Süper Lig'de olduğumuzun farkına varılmadı, inşallah bu sene farkına varırlar.  Bizler yönetim olarak burada gelip geçiciyiz. Alanyalılar, Alanyaspor Kulübü'nün Süper Lig'de olduğunun kıymetini bilmesi gerekiyor. 
 
Alanyaspor'un 2017 - 2018 Sezonu Kombine Bilet Fiyatları:
1.Kategori VİP: 2500 TL
2.Kategori MART. KAPALI:    500 TL
3.Kategori KAPALI :  500 TL
4.Kategori K.KALE ARKASI:  300 TL
5.Kategori G.KALE ARKASI:  300 TL
 
Son Güncelleme: 20.07.2017 20:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81