'Suikastle alakalı açılan dava yok!'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, Merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu davası hakkında değerlendirmede bulundu.

'Suikastle alakalı açılan dava yok!'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, Merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu davası hakkında değerlendirmede bulundu.

14 Haziran 2017 Çarşamba 21:12
'Suikastle alakalı açılan dava yok!'
 Yıldırım, 'Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatıyla ilgili sorulara cevaplart adı altında değerlendirmelerini madde madde sıraladı. Yıldırım şöyle konuştu: "Kahramanmaraş'ta görülen dava; şu anda FETÖ'den tutuklu Emniyet Âmiri Dursun Özmen'in hazırlamış olduğu bilgi notu ile alakalı mahkemesidir. Suikâst davası değildir. Suikâstle alâkalı açılmış herhangi bir dava yoktur. Referandum sonrası dosya ile alâkalı hiçbir gelişme olmadı. Avukatların ısrarlı çabalarına rağmen, FETÖ'den tutuklu kimi askeri personel, ayrıca suikastle alakalı tutuklanmadı. TBMM Darbeyi Araştırma Komisyonu'nda ilgili askeri personelin durumu dosyaya geçirilmedi ve üstü kapatıldı. Dosyada şüpheli olarak görülen birisi sivil (Kasımpaşa'da bir çatışmada öldürüldü!) diğeri asker (15 Mart 2016 tarihinde uçağı düşerek hayatını kaybetti!) iki kişi artık kovuşturulamayacak. Olay tarihinde bölgedeki bir İngiliz şirketinde üst düzey güvenlik personeli olarak çalışan ve Arama(ma)-Kurtarma(ma) çalışmasında tek yetkili olan emekli askeri personel hakkında hiçbir kovuşturma yapılmadı. Yapılan otopsi kayıtlarında tespit edildi ki; Muhsin Başkan ve İsmail Güneş helikopterden sağ ve yaralı olarak kurtuldu. Olayın olduğu dönemdeki askeri, sivil ve siyâsi kadrolar korundu. Muhsin Yazıcıoğlu suikâstini çözemeyen Devlet bağımsız değildir. Muhsin Yazıcıoğlu suikâstini çözme gayretinde olmayan siyâsi teşekküllerin hepsi; iktidârı ve muhâlefetiyle şâibelidir." - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 14.06.2017 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81