'SÖZ MİLLETİN'

Nisan ayı içerisinde yapılması beklenen referandum ile ilgili konuşan Ak Parti İlçe Başkan Mustafa Berberoğlu, "Meclis üzerine düşeni yaptı, artık söz de, karar da milletin. Biz hep sahadayız. Bu referandum da da saha da olacağız" dedi.

'SÖZ MİLLETİN'

Nisan ayı içerisinde yapılması beklenen referandum ile ilgili konuşan Ak Parti İlçe Başkan Mustafa Berberoğlu, "Meclis üzerine düşeni yaptı, artık söz de, karar da milletin. Biz hep sahadayız. Bu referandum da da saha da olacağız" dedi.

23 Ocak 2017 Pazartesi 20:11
'SÖZ MİLLETİN'
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda AK Parti ve MHP'li milletvekillerinin oylarıyla Yeni Anayasa'nın referanduma götürülmesi oyçokluğuyla kabul edildi. TBMM Başkanlığı'nın önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunulacak olan Yeni Anayasa referandumunun da 2 veya 9 Nisan'da yapılması planlanıyor. Yeni Anayasa referandumu süreci öncesi AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, milletvekillerine 7 Şubat itibariyle sahaya inme talimatı verdi. AK Partili milletvekilleri, 7 Şubat itibariyle sokağa inerek, Yeni Anayasa'nın önemini seçmenlere anlatıp, sandıkta evet oyu kullanmalarını önerecek.

'MİLLETİMİZ GEREĞİNİ YAPACAKTIR'
Konuyla ilgili konuşan Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, " Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta içerisinde Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi değişikliği meclisin yoğun ve gayretli çalışmaları sonucunda en az  339-342 oy alarak milletimizin önüne gelecektir. Meclis üzerine düşeni yaptı, artık sözde, karar da milletin. Bizim tahminimiz Nisan ayının ilk haftası içerisinde 2 yada 9 Nisan tarihlerinde referandum olacaktır. Milletimizde ülkemizin geleceği için kararını verecektir. Olumlu bir sonuç çıkacağından eminiz. Milletimiz gereğini yapacaktır" dedi.

'BİZ HEP SAHADAYIZ'
Referandum ile ilgili saha çalışmalarına hız vereceklerini de söyleyen Başkan Berberoğlu, "Bilindiği gibi biz zaten hep sahadayız. Hiç sahadan dışarıya çıkmadık. Sürekli olarak milletimizin içerisindeyiz. Milletimizle beraberiz. Zaten biz milletimizden gelen talepler doğrultusunda bu sistem meclise geldi ve meclisden referanduma çalışması başlayacak. Başkanlık Sistemi, yani istikrar talebi milletimizin talebiydi. Biz zaten önümüzdeki süreçte 18 maddenin içeriği hakkında da kamuoyunu bilgilendireceğiz" diye konuştu.
Son Güncelleme: 23.01.2017 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81