'Şeker tadında bir bayram yaşatacağız'

'Şeker tadında bir bayram yaşatacağız'

22 Haziran 2017 Perşembe 21:36
'Şeker tadında bir  bayram yaşatacağız'
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan bayramında herhangi bir aksilik yaşanmaması için bayram boyunca denetimleri arttıracaklarını belirterek: "Alanya halkımıza ve tatile gelen misafirlerimize şeker tadında bir bayram yaşatmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. 
 
Encümen toplantısına başkanlık eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, gündeme ilişkin açıklama yaptı. Yücel, "Haftalık mutat encümen toplantısını gerçekleştirdik. Tüm birimlerimizden gelen konuları değerlendirdik. Belediyemizin mülkiyetinde olan yerlerin ihaleleri vardı. Bunların ihalelerini yaptık. Hem yerli halkımızın hem İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Bölgemiz turizm bölgesi olduğu için tatilcilere ev sahipliği yapacak. Bunun için de biz yerel yönetimler olarak gerek denetimler, gerek kolluk kuvvetleri, gerekse kamu kurum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde halkımıza ve misafirlere şeker tadında bir bayram yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Günlük nöbetçi personelimizle hizmet vereceğiz. Tüm birim müdürleri ve başkan yardımcıları dikkatli bir şekilde takip edecek. Çünkü ne yaparsanız yapın böyle anlamlı ve güzel günlerde halkın huzuru ve mutluluğu bizler için daha önemli. Biz çalışmamıza devam edeceğiz. Arife günü tüm mezarlıklarda çiçek dağıtımları olacak. Çözüm Masası da periyodik olarak günlük şikayetlerle ilgili şikayet ve önerileri alacak.İstekleri kabul edip çözüm noktasında personelimiz ilgilenecek. Bayramlaşma da bayramın birinci günü protokolle bayramın birinci günü saat 10.30'da olacak. Bayramlaşmaya da tüm vatandaşları davet ediyorum" dedi. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 22.06.2017 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81