'Şehir girişlerine yasakları yazın!'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, gündeme ilişkin konuştu.

'Şehir girişlerine yasakları yazın!'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, gündeme ilişkin konuştu.

28 Mayıs 2017 Pazar 20:42
'Şehir girişlerine  yasakları yazın!'
Karagöz, istikrarlı bir şekilde ülkede garipliklere devam edildiğini belirterek "Eyalet modeli gibi sisteme geçtik, her ilin kendi kuralları var. Antalya'da içki içemiyorsunuz, Ankara'da ateş yakıp türkü söyleyemiyorsunuz. Oldu olacak şehir girişlerine nelerin yasak olduğunu yazın da, vatandaş hangi şehirde ne yasak ezber yapmak zorunda kalmasın" dedi. 
'BU OYUNLARI HEPSİ OYNANDI'
Konuşmasına devam eden Karagöz şunları söyledi: "Geçen günlerde Darbe Araştırma Komisyonu CHP'ye kesilen sahte makbuz çıkardı ya; 1973 CHP Seçim Bildirgesinden bir bölümü aynen aktarıyorum. Yorum ve takdir sizin: "Özgürlükçü demokrasinin halka kazandırdığı güçten tedirgin olan çıkar odakları, mücadelede dolaylı yollara sapmaktan kaçınmazlar. Bu amaçla kışkırtıcı ajan kullanırlar. Kendilerine karşı eylemleri bazen kendileri tertiplerler. Her olayın sorumluluğunu tümü ile solun üzerine yıkarak demokratik ve barışçı sol akımlarla da halkı yabancılaştırmaya uğraşırlar. Türkiye'de bu oyunların hepsi oynanmıştır. Kendilerini "ilerici" "devrimci" veya "solcu" sayan, fakat demokrasiye ve halka inanmayan bazı gruplar da bu oyunlara kolayca gelmişlerdir. Devletin aralarına soktuğu kışkırtıcı ajanların ardından onları "lider" olarak benimseyip her maceraya körü körüne sürüklenmişlerdir. Kimin "eylemci" kimin "kışkırtıcı ajan" olduğu kolay kolay seçilemez olmuştur." - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 28.05.2017 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81