'Partimizin çizdiği yolda yürüyeceğiz'

'Partimizin çizdiği yolda yürüyeceğiz'

02 Haziran 2017 Cuma 19:27
'Partimizin çizdiği  yolda yürüyeceğiz'
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, 6 Haziran'da Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan MYK'nın toplantısının ardından kongre süreciyle ilgili takvimin belli olmasını beklediklerini belirterek, "Partimizin çizdiği yolda yürüyeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belirleyeceği isim ile kongremizi yapacağız. Bu süreç içerisinde bize veya da herhangi bir arkadaşımıza bu görev verilirse o devam edecek dedi.
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Ak Parti MYK'sının Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ilk toplantısını 6 Haziran'da yapacağını ve bu toplantının ardından kongre süreciyle ilgili gelişmeleri takip edeceklerini söyledi. Berberoğlu, "Biz parti MYK'mızın ve teşkilatımızın çizdiği yılda yürüyeceğiz. Bize kongre süreciyle ilgili bir takvim belirlenecek. Bizlerde Ak Parti Teşkilatları olarak 2018 yılına kadar il ve ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız. Bizde Alanya İlçe Teşkilatı olarak Antalya İl Teşkilatımızın uygun göreceği tarihte doğrultusunda hareket edeceğiz. Bilindiği üzere bizde ilçe başkanları seçimle değil, daha çok istişare ile belirleniyor. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belirleyeceği isim ile kongremizi yapacağız. Bu süreç içerisinde bize veya da herhangi bir arkadaşımıza bu görev verilirse o devam eder" dedi. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 02.06.2017 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81