'Partimiz adına konuşamazlar!'

MHP’nin Antalya’da ‘Anayasa Değişikliği ve Referandum Süreci’ konulu toplantına Alanya’dan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibi tam kadro katıldı.

'Partimiz adına konuşamazlar!'

MHP’nin Antalya’da ‘Anayasa Değişikliği ve Referandum Süreci’ konulu toplantına Alanya’dan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibi tam kadro katıldı.

26 Şubat 2017 Pazar 20:17
'Partimiz adına  konuşamazlar!'
 Açıklamalarda bulunan MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP’deki muhalefete dikkat çekerek “'Hayır'cı dedilen kişiler bir takım geçmişten günümüze gelen muhalefet yapan arkadaşlarımızdır. Onların çoğunun partimizle alakası kalmadığını biliyorsunuz. Parti adına konuşma yetkileri de yoktur” dedi.


MHP Antalya İl Teşkilatı, ‘Anayasa Değişikliği ve Referandum Süreci’ konulu bir basın toplantısı düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen basın toplantısına MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, MHP MYK üyesi, Afyonkarahisar Milletvekili ve Anayasa Komisyon Üyesi Avukat Mehmet Parsak ve MHP MYK üyesi Hüseyin Kocabaş katıldı.

PARTİMİZLE ALAKALARI KALMADI
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal,  MHP tabanın bir kısmının ‘hayır’ dediğinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: “Partimizde her nefer liderdir. Bütün neferlerimiz liderdir. 'Hayır'cı dediğiniz kişiler bir takım geçmişten günümüze gelen muhalefet yapan arkadaşlarımızdır. Onların çoğunun partimizle alakası kalmadığını biliyorsunuz. Parti adına konuşma yetkileri de yoktur. Üyesi olan birkaç arkadaşımızın da disiplin işlemi sürüyor. Onların dediği bizi bağlamıyor. Doğu Perinçek veya CHP medyasının söyledikleri bizi ilgilendirmiyor. Kasım ayından bu yana istişare toplantılarımızı sürdürüyoruz. Olağan Kongre sürecimiz de devam ediyor. Gerekli değerlendirmelerimizi yapıyoruz.

TÜM HALKIMIZA ANLATMALIYIZ
Bunların hepsi muhalefet sürecinde akamete uğramış olan, belli bir yerlerle bağlantılarının bir kısmı çıkmış olan siyasi uzantıları ‘Yurtta Sulh Konseyi’ çıktığı zaman açıkça görebileceği bazı arkadaşlarımızın parti dışı çalışmalarıdır. Onlar kendileri için siyasi ikbal peşinde koşuyorlar. İstedikleri çalışmaları yapabilirler. Biz zaten MHP olarak arkadaşlarımızla istişare içindeyiz. Sadece MHP seçmenine değil, tüm halkımıza bunu anlatmalıyız. Birileri maddi kaynak bularak MHP üzerinde operasyon yapanları da ayrı tutuyoruz.” Basın toplantısının ardından AKM Aspendos Salonu’nda ‘anayasa değişiklik süreci’ ile ilgili halka açık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. –İHA
Son Güncelleme: 26.02.2017 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81