'Ortak paydamız Alanya'

'Ortak paydamız Alanya'

30 Kasım 2017 Perşembe 21:30
'Ortak paydamız Alanya'
Ak Parti İlçe Başkan Adayı Mustafa Toklu, 2 Aralık sonrası MHP'li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile nasıl bir ilişki içerisinde olacağının ipuçlarını verdi. Toklu, “Doğrunun yanında, yanlış karşısında duracağız. Olumlu hizmetlere her zaman olumlu fikir ve görüşlerimizi bildiririz. Ama yapılan bir eksiklik varsa da bunun düzeltilmesi noktasında uyarılarımızı yaparız. Çünkü hepimizin ortak menfaati ve paydası Alanya'dır” dedi. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yarın Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapacağı kongre öncesi listesine son şeklini vermek için kampa giren İlçe Başkan Adayı Mimar Mustafa Toklu, "İnsanlar siyasette başka planlar kurabiliyor. Bazıları 'Karşımdakini nasıl tökezletirim' gibi düşüncelere girebiliyor. Biz bunlardan olmayacağız. Biz kendi işimize ve çalışmamıza bakacağız. Kendi işimize odaklandığımızda partimizi daha çok başarıya götürebileceğimize inanıyorum" dedi.
‘YANLIŞ BİRŞEY VARSA UYARIMIZI YAPARIZ’
2 Aralık sonrası MHP'li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile nasıl bir ilişki içerisinde olacağının ipuçlarını da veren Mustafa Toklu, "Sayın Yücel, Alanya halkı tarafından başkan olarak seçilmiş. 2014’den bu yana görevini yapıyor. Biz vatandaşın yararına olacak her şeyde Alanya Belediyesi’nin çalışmalarını destekleriz. Bizim önceliğimiz vatandaşın yararıdır. Doğrunun yanında, yanlış karşısında duracağız. Olumlu hizmetlere her zaman olumlu fikir ve görüşlerimizi bildiririz. Ama yapılan bir eksiklik varsa da bunun düzeltilmesi noktasında uyarılarımızı yaparız. Çünkü hepimizin ortak menfaati ve paydası Alanya'dır" diye konuştu.
KATILIM YOĞUN OLACAK
Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı yarın gerçekleştireceği 6. Olağan İlçe Kongresi’ne Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş’ın yanı sıra çok sayıda milletvekili ve partili katılacak. 
 
Son Güncelleme: 30.11.2017 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81