'Olağanüstü yönetim getiriyoruz'

'Olağanüstü yönetim getiriyoruz'

22 Kasım 2017 Çarşamba 20:16
'Olağanüstü yönetim getiriyoruz'
CHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Adayı Mehmet Can Karagöz, göreve gelmesi durumunda yapacağı örgütlenme çalışmalarıyla ilgili konuştu. Karagöz, “Parti tüzüğüne göre yönetim 16 kişiden oluşuyor. Ama biz daha büyük düşünüyoruz. Olağanüstü Hal varsa, biz de Olağanüstü Yönetim getiriyoruz” dedi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz, 9 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan ilçe kongresi öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bir taraftan delegeleri ziyaret eden Karagöz bir taraftan da başkan seçilmesi halinde yapacağı projelerle ilgili bilgiler veriyor. Karagöz son olarak ta sosyal medya hesabı Facebook üzerinden parti örgütlenmesi ile ilgili projesini açıkladı. Karagöz, “Her bir yönetici sorumluluğunda 5’er kişilik komiteler kurulacak. Ayrıca meslek gruplarına yönelik çeşitli komiteler faaliyete geçecek. Parti büyükleri ve parti görevlileri sürekli ve titizlikle üstlenmiş üyelerimiz ile Danışma Meclisi niteliğinde ‘2019 Meclisi’ kurulacak. Örümcek Ağı Örgütlenmesine devam. Parti tüzüğüne göre yönetim 16 kişiden oluşuyor. Ama biz daha büyük düşünüyoruz. Olağanüstü Hal varsa, biz de Olağanüstü Yönetim getiriyoruz. 2019 iktidarı yolunda, komitelerimiz ve meclisimiz ile birlikte binlerce vatandaşımızı yanımıza alıp, hep birlikte yürüyoruz” dedi. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 22.11.2017 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81