'Mücadelemiz devam edecek'

'Mücadelemiz devam edecek'

31 Temmuz 2017 Pazartesi 19:02
'Mücadelemiz  devam edecek'
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde seyyar satıcılık yapan Mehmet Malbora'nın Atatürk heykeline saldırmasına tepki gösteren CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, "Atatürk'ün gerek heykellerine gerek manevi şahsiyetine saldırı olduğu zaman Atatürkçü kişiler dimdik bunun karşısında duruyor, durmaya da devam edecektir. Biz sadece Atatürk'ün heykelleri ile ilgili değil onun fikirlerini yaşatmayla ilgili de mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde seyyar satıcılık yapan Mehmet Malbora'nın Atatürk heykeline elinde tahra ile saldırmasına tepki gösterdi. Türkiye genelinde bu tip saldırıların arttığını söyleyen Takavut, "Adına deli deniyor. Daha sonrada alınıyor 5 gün sonrada serbest bırakılıyor. Bu gittikçede çoğalmaya başladı. Atatürk'ün gerek heykellerine gerek manevi şahsiyetine saldırı olduğu zaman Atatürkçü kişiler dimdik bunun karşısında duruyor, durmaya da devam edecektir. Biz sadece Atatürk'ün heykelleri ile ilgili değil onun fikirlerini yaşatmayla ilgili de mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Çünkü Atatürk bu ülkeyi vatanseverlere, milliyetçilere ve gençlere emanet etti. Bizde aldığımız bu emaneti sonuna kadar devam ettirip bu emanete hiç bir şekilde halel getirtmeyeceğiz" diye konuştu. Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 31.07.2017 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81