'Milliyetçi maskesiyle film çeviriyorlar'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, gündeme ilişkin konuştu.

'Milliyetçi maskesiyle film çeviriyorlar'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, gündeme ilişkin konuştu.

23 Şubat 2017 Perşembe 20:09
'Milliyetçi maskesiyle  film çeviriyorlar'
 Türkdoğan, "1990’lı yıllarda merhum Başbuğumuzu kurultay salonlarına sokmamak, MHP’yi ele geçirmek, davamızın haysiyetini gölgelemek için oyun içinde oyun kuranlar, şimdi kalkmışlar Türk milliyetçisi maskesiyle yine film çeviriyor, yine sahne alıyorlar. Liderimiz Devlet Bahçeli" dedi.
TOPLANTIYA DAVET
Öte yandan Başkan Türkdoğan, 26 Şubat'ta MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Mehmet Parsak ve Ahmet Selim Yurdakul ile Antalya'da bir toplantı gerçekleştireceklerini ve halkın davetli olduğunu söyledi. Türkdoğan, "Bu toplantıya yeni anayasayı öğrenmek isteyen herkesi davet ediyoruz. 26 Şubat Pazar günü sabah 09.30'da MHP İlçe Teşkilatı'nın bulunduğu parti binası önünden Antalya'ya ücretsiz otobüs hareket ettirilecektir. Katılım sağlayacak olan vatandaşlarımızı Pazar günü sabah en geç 09.00'a kadar bekliyoruz" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 23.02.2017 21:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81