'Milli cephe sağlam tutulmalı'

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Lozan ile ilgili açıklamalarının darbe girişiminden sonra oluşan iç cepheyi böleceğini söyledi.

'Milli cephe sağlam tutulmalı'

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Lozan ile ilgili açıklamalarının darbe girişiminden sonra oluşan iç cepheyi böleceğini söyledi.

02 Ekim 2016 Pazar 23:46
'Milli cephe sağlam tutulmalı'
Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Lozan ile ilgili açıklamalarının darbe girişiminden sonra oluşan iç cepheyi böleceğini söyledi. Kurtoğlu, Erdoğan'ın, AKP içindeki Amerikancı kanat ile Lozan'la kavga ederek mücadele edemeyeceğine dikkat çekti. "Bu söylemlerle Lozan ve Atatürk düşmanı FETÖ ile aynı çizgidedir" diyen Vatan Partisi İlçe Başkanı, iç cephenin sağlam tutulması ve birleştirici olmaları konusunda hükümeti uyardı. Buda oldu diyerek sözlerine devam eden Kurtoğlu “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşunun ve dünya devletleri tarafından tanınmasını tescil belgesi olan Lozan Antlaşması’na da itibarlaştırma saldırısında bulunuldu. Bunun buraya geleceği belliydi. Bir devlet temel kurumları olan ordu, yargı başta olmak üzere diğer devlet kurumlarına yapılan itibar kırıcı sistematik saldırılara zemin hazırlayıp imkan verdi ise bu giderek bu gün ki hazin tablonun ortaya çıkmasına şaşırmamak lazımdır” dedi.  Konuşmasına devam eden Kurtoğlu şunları söyledi: "Kurtoğlu "Türk Milleti, Kürt koridorunun dağıtılması ve PKK temizliğinde; devlet ve ordunun arkasında... İç cephede ise Erdoğan yönetiminin sık sık ayrıştırıcı çıkışlar yapması bölünme tehdidi altındaki şu günlerde bütünlüğe zarar veriyor. İçeride ve dışarıda Türkiye'nin ABD ile savaştığını belirten Vatan Partisi İlçe Başkanı Kurtoğlu, "Milli cepheyi sağlam tutmalı, birleştirmeli" dedi. Aksi bir durumda Bağımsız ve başı dik yaşama irademizin tescili olan Lozan'ı hedef alanların Türkiye'nin geleceğinde yeri yoktur" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 02.10.2016 23:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81