'Milletin adamı olan ilçe başkanları lazım'

'Milletin adamı olan ilçe başkanları lazım'

06 Eylül 2017 Çarşamba 20:48
'Milletin adamı olan  ilçe başkanları lazım'
Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.  Erdoğan: “Atamaları hallettik. Şimdi ilçeler ve bazı illerde atamalarla süreç devam ediyor. Bize hesabi değil, hasbi olanlar lazım. Eğer hesap adamı olursa, değerli kardeşlerim çökeriz. Bize milletin adamı olarak görev alacak ilçe başkanları, il başkanları,  AK Partikadroları lazım. Kadrolar 2019 yılındaki seçimlere kadar olan süreçteki hazırlıkları yürütecek ve seçimleri bizzat yöneteceklerdir. O yüzden Mart, Kasım 2019 bizim için önemli süreçler. O yüzden en küçük bir lekeye, sızmaya izin vermemeliyiz. Ülkemize yönelik saldırıların dozu her geçen gün artıyor. Terör örgütleri bir yandan, çeşitli ülkeler diğer yandan ülkemizi yıpratmak için var güçleri ile çalışıyorlar. Bu saldırılara karşı mücadele etme sorumluluğu, iktidar partisi olarak bizim, yani  AK Parti kadrolarının üzerindedir. Kimseye suç yükleyemeyiz. Bunun faturası tarih tarafından bize kesilir. Onun için de çok hassas, dikkatli olacağız. Mevcut durumumuz asla bizleri şımartmamalı. Türkiye'nin kaderi ile  AK Parti'nin kaderi bütünleşmiştir. Biz tökezlersek  Türkiye'nin de sıkıntıya düşeceğini hep beraber gördük.” Milletimiz kendisi ile birlikte çocukları ve torunları için de aydınlık bir gelecek tasavvur ediyor. AK Parti 15 yıllık iktidarını milletimizin kendisine mecburiyetine değil, 81 vilayeti ile, 80 milyon insanı ile ülkenin tamamına yaptığı hizmete borçludur. Daha çok icraat yaparak desteği daha da yukarılara çıkarmanın gayreti içinde olmalıyız. Bu yürüyüşe ayağını uyduramayan kim varsa, başta bakan arkadaşlarım olmak üzere bunların hepsini kenara koymamız lazım. Bakanlarımızın bu konuda kararlılığı çok önemli. Engel mi oluyor, kenara koyacağız.” 
İl Başkanları Toplantısına Antalya İl Başkanı Rıza Sümer'in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş da katıldı.
Son Güncelleme: 06.09.2017 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81