'KPSS'de yeni sezona hazırız'

Alanya’da eğitimle ilgili herkes bilir ki bu şehrin en eski ve köklü özel öğretim kurumu Yeni Alanya Dershanesi’dir. Şimdi Özel Alanya Temel Lisesi olarak faaliyetine devam eden kurum, Öğretmen Hüseyin Baysal’ın eseridir.

'KPSS'de yeni sezona hazırız'

Alanya’da eğitimle ilgili herkes bilir ki bu şehrin en eski ve köklü özel öğretim kurumu Yeni Alanya Dershanesi’dir. Şimdi Özel Alanya Temel Lisesi olarak faaliyetine devam eden kurum, Öğretmen Hüseyin Baysal’ın eseridir.

16 Nisan 2017 Pazar 23:05
'KPSS'de yeni sezona hazırız'
Bütün zamanını, enerjisini ve birikimini yine ‘eğitim-öğretim’ sahasına harcayan Baysal; KPSS, DGS, ALES gibi sınav türleri için de adaylara PEGEM Akademi Alanya Eğitim Merkezi ile hizmet vermektedir.
PEGEM Alanya özellikle öğretmenleriyle dikkat çeken bir kurumdur. A grubu olarak adlandırılan İİBF mensuplarına yönelik Maliye, İşletme, Hukuk, Muhasebe ve İktisat gibi alanlarda dersler uzman öğretmenlerce verilmektedir. Öğretmen adaylarına yönelik Eğitim Bilimleri bölümünde Ölçme Değerlendirme, Program Geliştirme, Gelişim Psikolojisi, Öğretim Yöntem ve Teknikleri, Öğretim İlke ve Yöntemleri alanlarında kalite ve verimlilik çıtası hep yükseklere çıkarılmıştır.
Bütün KPSS, DGS ve ALES adaylarını ilgilendiren Genel Kültür-Genel Yetenek dersleri ise gerçekten Türkiye’de pek az dershanede rastlanabilecek duayen bir kadro ile verilmektedir.
Bu öğretim kadrosu ve PEGEM yayınları ile PEGEM Akademi Alanya, sınav yolculuğunda güvenli bir liman olma özelliğini sürdürüyor.
PEGEM Akademi Alanya’dan yapılan açıklamaya göre 2017-2018 öğretim yılı kayıtları erken kayıt avantajlarıyla başlamış durumdadır.
Adayların gelecek yıl için şimdiden yaptıracakları kayıtlarla hem ödeme takviminde hem de yıllık ücrette avantajlı olacaklarını bildiren kurum yetkilileri, gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti.
Hükümetten yapılan öğretmen ve diğer personel alımı haberlerinin de adaylarda iyimser ve olumlu bir hava yarattığı belirtilen açıklamada 2018’de hem lisans hem de ön lisans düzeyinde sınav yapılacağı özellikle vurgulandı.
Ayrıca PEGEM Akademi Alanya’da DGS adayları için son fırsat grubu 22 Nisan’dan sonra başlatılıyor. DGS için bu son fırsatı değerlendirmek isteyecek adayların kayıt için acele etmeleri özellikle vurgulanıyor.
Biz de PEGEM Akademi yönetici ve çalışanlarına başarılar diliyoruz.
Son Güncelleme: 16.04.2017 23:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81