'Konser Tilki'den, salon Milli Eğitim'den'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Başkanı Arif Gülşen, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

'Konser Tilki'den, salon Milli Eğitim'den'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Başkanı Arif Gülşen, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

24 Kasım 2016 Perşembe 22:18
'Konser Tilki'den, salon Milli Eğitim'den'
Sözlerine 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlerin bu özel günlerini kutlayarak başlayan Gülşen, "Bizlerin ve gelecek nesillerin yetişmesi için eğitim adına yaktığınız meşaleyi sonsuza dek taşıyacağınıza olan güvenimiz tamdır. Tüm zorluklara rağmen dik duran, çocuğu kimliksiz görebilen, işini kutsiyetle yaparken ilkelerini koruyabilen öğretmenlerimize selam olsun. Bir sivil toplum kuruluşunun yaptığı araştırmaya göre öğretmenlerimizin yüzde 26,5’i aynı veya daha fazla ücret alacağı kamuda farklı bire iş bulabildiği takdirde mesleğini bırakabileceğini söylemiştir. Buda Saadet Partisi olarak bizleri üzmüştür. 56.9'u da maaşlarından memnun olmadıklarını söylemişlerdir.  Araştırmaya göre katılan öğrencilerimizin görevlerini yaparken son derece yıprandığını, yüzde 31'i ise mesleği yaparken kişisel güvenliği ile endişe duyduklarını belirtmişlerdir" dedi.

'KONSER BİLETLERİ 44 TL'DEN SATIŞA ÇIKTI'
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından genç şarkıcı Aleyna Tilki'ye konser için salon tahsis edilmesiyle ilgili de konuşan Başkan Gülşen, "Ayrıca şu olayda bizleri son derece üzmüştür. Konser Tilki'den, salon Milli Eğitim Bakanlığı'ndan. Daha cinsel istismar tartışmaları sıcaklığını korurken 16 yaşında içkili mekanlarda konser vermesi infaal uyandıran çocuk şarkıcı Aleyna Tilki'ye Milli Eğitim Bakanlığı tarafından salon tahsis edildiğini öğrendik. Konser içim Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu tahsis edilirken konser biletleride 44 TL'den satışa çıkmıştır. Mİlli Eğitim'in nasıl bir açıklama yapacağını da merakla beklemekteyiz" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 24.11.2016 22:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81