'Kış spor okulları fırsatını kaçırmayın'

'Kış spor okulları fırsatını kaçırmayın'

12 Eylül 2017 Salı 20:54
'Kış spor okulları  fırsatını kaçırmayın'
 
Alanya Belediyesi’nin Belediyespor Kulübü bünyesinde çocukların ve gençlerin spor yapmalarını sağlamak için her yıl düzenlediği Kış Spor Okulları kayıtları başladı.
Kış Spor Okulları’nda bu yıl futbol, voleybol, basketbol, tenis, jimnastik, boks, step aerobik, kick- boks, bale ve tekvando olmak üzere toplam 10 branş yer alıyor. Vatandaşlar ilgilendikleri spor dalına çocuklarını 75. Yıl Spor Salonu’nda kayıtlarını yaptırabilecekler. Spor dalları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen veliler, Belediyespor Kulübü’müzden spor dallarına ait bilgi edinebilirler.
Gençliğe, eğitime ve spora büyük önem veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Sağlıklı yaşam için spor yapmak şart. Gençlerin ve çocukların spor yapması bizim için çok önemli. Bu nedenle yaz-kış düzenlediğimiz değişik spor dallarındaki spor okullarımız bu kış da devam edecek. Her fırsatta çocuklarımızı ve gençlerimizi spor yapmaları için teşvik ediyoruz.” dedi.
Son Güncelleme: 12.09.2017 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81