'Kimse Türkiye Cumhuriyeti'nden büyük değildir'

'Kimse Türkiye Cumhuriyeti'nden büyük değildir'

17 Ağustos 2017 Perşembe 20:44
'Kimse Türkiye Cumhuriyeti'nden büyük değildir'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya hesaplarındaki ‘Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ifadesindeki Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) ibaresinin kaldırılmasıyla ilgili konuştu. Karagöz, "Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın: "Türkiye Cumhurbaşkanı ifadesi, Cevdet Sunay'dan bu yana kullanılıyor, yeni bir şey değil." demiş.
Önceki Cumhurbaşkanlarının içinde tek resmi twitter sayfası olan Abdullah Gül bile yalanlıyor. Başka örnek görmek istiyorsanız Trump'a bakabiliriz. "Amerika Başkanı" demiyor, "Amerika Birleşik Devletleri'nin Başkanı" diyor. Önemli bir saygı örneği. İlla ki Cevdet Sunay'dan örnek alınacaksa, Atatürkçülükten başlamak üzere çok daha önemli örnekler saymak gerekir. Anadolu'nun kapıları bizlere açıldığından beri kimse Türkiye Cumhuriyeti'nden büyük olmamıştır, olamayacaktır" dedi. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 17.08.2017 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81