'Kılıçdaroğlu Antalya,ya geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muratpaşa Belediyesi'nin toplu açılış ve yeni projesinin temel atma törenine katılacak. Cumartesi saat 13.30'da Ziya Gökalp Kent Parkı'nda gerçekleştirilecek törende, sanatçı Koray Avcı sahne alacak.

'Kılıçdaroğlu Antalya,ya geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muratpaşa Belediyesi'nin toplu açılış ve yeni projesinin temel atma törenine katılacak. Cumartesi saat 13.30'da Ziya Gökalp Kent Parkı'nda gerçekleştirilecek törende, sanatçı Koray Avcı sahne alacak.

23 Kasım 2017 Perşembe 18:52
 'Kılıçdaroğlu Antalya,ya geliyor
 
Muratpaşa Belediyesi, son dönem çalışmalarını cumartesi düzenleyeceği toplu açılış töreniyle Antalyalılara buluşturuyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek tören, Antalya'nın Akdeniz'e uzanan en uç noktası Ziya Gökalp Kent Parkı'nda gerçekleştirilecek. Aynı zamanda Yeşilbahçe Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nin de temel atımının da gerçekleştirileceği tören saat 13.30'de Koray Avcı konseriyle başlayacak. Konserin ardından Başkan Uysal ve sonrasında CHP Lideri Kılıçdaroğlu birer konuşma yapacak. Konuşmaların ardından Muratpaşa Belediyesi'nin yapımını tamamladığı 5 yeni parkla birlikte 35 bin 500 metrekarelik Ziya Gökalp Kent Parkı, Memurevleri Mahallesi Eğitim ve Bilgi Merkezi, Doğuyaka Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi, 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Spor Salonu'nun açılışlarıyla Yeşilbahçe Mahallesi Kapalı Pazar Yeri temel atma töreni gerçekleştirilecek. Sevilen sanatçı Koray Avcı konserinin ardından Başkan Uysal ve sonrasında CHP Lideri Kılıçdaroğlu birer konuşma yapacak. Konuşmalarından ardından Muratpaşa Belediyesi’nin yapımının tamamladığı 5 yeni parkla birlikte 35 bin 500 metrekarelik Ziya Gökalp Kent Parkı, Memurevleri Mahallesi Eğitim ve Bilgi Merkezi, Doğuyaka Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi, 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun açılışlarıyla Yeşilbahçe Mahallesi Kapalı Pazar Yeri temel atma töreni gerçekleştirilecek. Antalya’nın denize uzanan en uç noktası Baba Burnu’ndaki 35 bin 500 metrekarelik alan, kent parkı olarak projelendirildi. Konyaaltı’ndan Lara’ya kentin en güzel kıyı panoramasını sunan parkın yapım aşamasında alanda bulunan 282 ağaç korundu. Parka, ayrıca, 119 turunç fidanı dikilirken peyzaj düzenlemesinde 28 bin 448 mevsimlik çiçek, 2 bin 845 kalıcı bitki kullanıldı. Deniz suyu kullanılan şelaleler ve havuzun oluşturulduğu parkta 3 doğal çöküntünün etrafında yürüyüş parkurları da yapıldı. Ziya Gökalp Parkı, uygun fiyatlı kafeterya hizmetiyle şimdiden kent sakinlerinin bir araya geldiği kamusal mekan halini aldı.
Son Güncelleme: 23.11.2017 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81