'İspatlarsanız ben bu işi bırakırım!'

Serik ilçesinde incelemelerde bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, parti teşkilatında açıklamalarda bulundu.

'İspatlarsanız ben bu işi bırakırım!'

Serik ilçesinde incelemelerde bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, parti teşkilatında açıklamalarda bulundu.

30 Aralık 2016 Cuma 22:27
'İspatlarsanız ben  bu işi bırakırım!'
“Suriye'deki iç savaş bittiğinde Türkiye’nin sınırı güvende diyeceğiz” ifadelerini kullanan Enç, "Ulusal güvenliğimiz önemli. Eşimizi aşımızı bulabiliriz ancak vatan bulamayız. Vatan hainliğine af yok. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyene kapımız açık. Vatana sahip çıkmalıyız. Suriyeli gençlerin toparlanarak kendi ülkelerindeki savaşa gönderilmeleri hakkında böyle gençlerin Özgür Suriye Ordusuna katılmaları gibi bir çalışma var. Bizim operasyonda olmamız Suriye’nin toprak bütünlüğünü bozmak değil, sınırımızı ve ulusal güvenliğimizi sağlamaktır. PKK ile ilgili saldırılar azaldı. Çünkü sınırımızda güvenlik alıyoruz. PKK kampları hep oralardaydı” dedi. Suriyelilere memuriyet kadrosu açılacağı iddiaları hakkında da açıklamada yapan Enç, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, KPSS gibi şartlar var. Böyle bir şey yok. Suriyelilere memuriyet kadrosu verildi diyenler ispatlasın ben bu işi bırakırım" açıklamasında bulundu.
Son Güncelleme: 30.12.2016 22:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81