'İşbirliği ile Alanya'ya hizmet edeceğiz'

'İşbirliği ile Alanya'ya hizmet edeceğiz'

12 Aralık 2017 Salı 19:44
'İşbirliği ile Alanya'ya hizmet edeceğiz'
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, 2 Aralık’ta Ak Parti İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Toklu ve yönetimini ilçe teşkilatında ziyaret etti. Güney’e Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, ASAT Alanya Şube Müdürü Fatih Uysal, Kırsal Alan Sorumlusu Arif Yeni, Otogar Müdürü Osman Ertunç, Hal Müdürü Halit Parlayüksel ve İtfaiye Müdürü Mehmet Oral eşlik etti. 

‘ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ’
Toklu ve ekibi Güney’i kapıda karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Güney, Toklu ve ekine başarılar diledi.  Güney ziyaretle ilgili, “Oldukça genç ve dinamik bir ekip görüyorum. Hem Alanya’ya hem de partimize en iyi hizmeti yapacak enerjiyi hepinizde görüyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da teşkilatımızla işbirliği içinde Alanya’mız için çok önemli projeler yapacağımıza inanıyorum “ dedi.  Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Antalya Büyükşehir Belediyemiz bugüne kadar Alanya’mıza çok önemli yatırımlar yaptı. Bundan sonraki süreçte biz de elimizden gelen desteği vereceğiz ve işbirliği içinde Alanya’mıza hizmet edeceğiz.“ dedi.  Konuşmaların ardından Güney ve Toklu ekipleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Son Güncelleme: 14.12.2017 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81