'Hayır demeliyiz'

16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa Değişikliği referandumuyla ilgili çalışmalarını sürdüren CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, "Bu iş memleket meselesi. referandumda Hayır demeliyiz" dedi.

'Hayır demeliyiz'

16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa Değişikliği referandumuyla ilgili çalışmalarını sürdüren CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, "Bu iş memleket meselesi. referandumda Hayır demeliyiz" dedi.

27 Mart 2017 Pazartesi 20:51
'Hayır demeliyiz'


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Takavut ve ekibi, Yeni Anayasa referandumu öncesinde çalışmalarını hızlandırıyor. Her gün Alanya'nın bir mahallesi, cadde ve sokağında seçmenlerle buluşup, Yeni Anayasa'nın içeriği hakkında bilgiler veren Takavut, 16 Nisan'da seçmenlerin 'Neden Evet' dememeleri konusunda endişelerini de vatandaşlarla paylaşıyor. Referandum çalışmalarında kendilerine gösterilen ilgiden dolayı memnun kalan Takavut, "2002'den buyana AK Partiye oy veren seçmenlerin bile bize karşı tavrını olumlu buluyorum. AK Parti seçmeni bile, 16 Nisan'daki referandumun bir partinin meselesi olmadığını, bu işin memleket meselesi olduğunun farkında. Ben sahada görüyorum ve AK Partili seçmenler bile sandıkta 'Hayır' oyu verecek. Bunu açıkça söyleyemiyorlar ama kalplerindeki tercihi bize iletiyorlar. AK Partililer bile 16 Nisan'da 'Hayır' diyecek, Türkiye'nin tek adama teslim etmeyecekler" dedi. 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu'nda neden 'Hayır' denilmesini kendi pencerelerinden anlatan Takavut, "Ülkenin yıkıma, halkın uçuruma daha fazla sürüklenmesini önlemek için, 'Hayır' demeliyiz. Çocuklarımızın savaşlarda kırılmasını engellemek için 'Hayır' demeliyiz. Türkiye’nin; Libya, Irak ve Suriye’de yaşanan türden katliamlara sahne olmasını önlemek için 'Hayır' demeliyiz. Ülkenin bir tek kişi tarafından Olağanüstü Hal, sıkıyönetim ve savaş hali yasalarıyla yönetilmesinin önüne geçmek için 'Hayır' demeliyiz. Nasıl düşüneceğimize, neye inanıp inanmayacağımıza, yaşam tarzımızın nasıl olacağına, olağanüstü yetkilerle donatılmış bir tek adamın karar vermemesi için ‘Hayır' demeliyiz" açıklaması yaptı. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 27.03.2017 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81