'Güzel işlere imza atacağız'

'Güzel işlere imza atacağız'

05 Temmuz 2017 Çarşamba 01:12
'Güzel işlere  imza atacağız'
AKHB Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kemal Kiraz,  Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Mehmet Akdağ ile birlikte Alanya Eğitim ve Arastirma Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Göreve yeni gelen Kiraz, “Hep birlikte Antalya merkez ve ilçelerinde sağlık alanında güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi. 
 
Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, 2,5 yıldır sürdürdüğü görevinden ayrıldı. Prof. Dr. Yılmaz'ın yerine Uzm. Dr. Kemal Kiraz getirildi. Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kemal Kiraz, dün Antalya KHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Mehmet Akdağ ile birlikte Alanya Eğitim ve Arastirma Hastanesi’ni ziyaret ettti. Mevcut binada incelemelerde bulunan Genel Sekreter Kiraz hastane yönetiminden, yeni hastanenin son durumu hakkında da bilgi alarak, fikir alışverişinde bulundu. Kiraz ziyarete  “Hep birlikte Antalya merkez ve ilçesinde sağlık alanında güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi. Hastane Yönetimi Kiraz'a yeni görevinde başarılar diledi. 
 
Son Güncelleme: 05.07.2017 01:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81