'Görmez'in yanında durmamız lazım'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile ilgili açıklama yaptı.

'Görmez'in yanında durmamız lazım'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile ilgili açıklama yaptı.

28 Mayıs 2017 Pazar 20:46
'Görmez'in yanında durmamız lazım'
Sarıca şunları söyledi: "Şunu herkes bilsin ki, Türkiye'de 5 tane istihbarat teşkilatı siyonizmin planları doğrultusunda kimilerini yükseltirken, kimilerini de harcıyorlar. Çok ince ve titiz çalışıyorlar. İslam'ın kavram ve mefhumlarını basitleştirmek için de plan ve programlar yapıyorlar. Kavramları tek tek ele alıp, o kavram hakkında batıl görüşleri hakikat gibi ortaya çıkartıp kavramları maksadından koparıyorlar. Hocalarımızı da planları doğrultusunda yükseltiyor veya alçaltıyorlar. Bunu da kuklalarına yaptırıyorlar. O hocaların ruhu bile duymuyor. Kimisi yakaladığı şöhreti kendi kazandığını zannederken, kimiside yaşadığı acıları kuklalardan zannediyor. Bu istihbarat örgütlerinin faaliyetleri ayrı bir konu, lakin bu faaliyetlerden biri de şüphesiz alimler üzerindeki oyundur.Şimdi kritik soru şu: Durup durupta neden birden bire Mehmet Görmezi hedef aldılar? 3-5 ay önce değil de neden şimdi? Biz 1923'ten beri bu ülkeyi Erbakan Hocamız'ın hükümetleri hariç siyonizmin yönettiğine inanıyoruz. Nitekim kendileri de bunu söylüyorlar. Son 15 yıldır da asırlık planları doğrultusunda gerek Türkiye'de gerekse arz-ı mevud'un içinde olan diğer ülkelerde planlarının önündeki engelleri bir bir kaldırdılar. Türkiye'de gelişen olayların tamamını tezgahlayıp yöneten de Siyonizm'dir. Bugünkü yöneticiler Siyonizmin elindeki oyuncaktan veya piyondan farksızdır. Ruhları bile duymadan Siyonizmin ordusunda asker olmuşlardır. Hocaların durumu da farklı değildir.
Mesela Cübbeli'nin içeri alınması, sonra çıkması, sonra yıpratılması ve en sonunda tekrar parlatılması tamamen bu istihbarat örgütlerinin ayırdıkları kaynaklarla yapılmaktadır ve hepsinin bir amacı vardır. Sadece Cübbeli değil, diğer bütün hocalar bu oyuna dahildir. Milli Görüş karargahının dışında hareket eden bütün şeyhler, bütün hocalar, bütün cemaatler bu oyunun parçası olmaktan kurtulamazlar.
'SIRA NEDEN MEHMET GÖRMEZ'E GELDİ?'
Çünkü Mehmet Görmez hoca İran'a gitti, şii bir imamın arkasında namaz kıldı. Sonra kendisi de onlara namaz kıldırdı. Mezhepçilik yapmadı. Bütün bunlar siyonizm'in oyununa tersti. Yarın İran'a müdahale söz konusu olduğunda, bunun karşısında duracak hiçbir yönetici istemiyorlar. Gönüllü asker olacak birini getirmek istiyorlar. Yani şia düşmanı daha laik, seküler bir diyanet başkanı istiyorlar. Mehmet Görmez'in kendisi hakkındaki iddialara onca kanal varken TV5 üzerinden cevap vermesi de ayrı bir mesaj oldu. Sonuç olarak Mehmet Görmez'in yanında durmamız ve ona karşı başlatılan bu siyonizm temelli saldırılara siper olmamız gerekmektedir."
 
Son Güncelleme: 28.05.2017 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81