'Gelecek daha tasarruflu olacak'

'Gelecek daha tasarruflu olacak'

13 Ekim 2017 Cuma 20:20
'Gelecek daha  tasarruflu olacak'
Dünya Gıda Günü ve Gıda İsrafını Önleme Haftası dolayısıyla Bahçeşehir Koleji Alanya, kendi öğrencilerini bilinçlendiriyor.
 
Bahçeşehir Koleji Alanya 9-16 Ekim Dünya Gıda Günü ve Gıda İsrafını Önleme Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik yaptı. Bahçeşehirli öğrenciler, sabah kahvaltılarında ve öğle yemeklerinde artan yemekleri sokak hayvanlarına dağıtmak üzere poşetlemeye başladı.
Bahçeşehir Koleji Alanya Yemekhane Sorumlusu Gıda Mühendisi Didem Tavlı, yaptığı açıklamada, Ülke genelinde gıda ve tarım ürünlerinin kullanılmasına tasarrufun öneminin sıkça anlatılması gerektiğini, çocukları ve geleceği daha bilinçli olarak, tasarrufu önem veren nesiller olarak yetiştirmek zorunda olduklarını kaydetti. Türkiye'de bir yılda çok fazla ekmeğin çöpe atıldığını ifade eden Tavlı, “Öğrencilerimiz yediklerinin gelişimlerine olan katkıları hakkında bilgilendirilirken aynı zamanda israfın önüne nasıl geçileceği hakkında da bilgi sahibi yapıyoruz. Bahçeşehir Koleji Alanya olarak öğrencilerimizin daha sağlıklı ve bilinçli yemek tüketimini sağlamak adına okulumuz çeşitli etkinliklerle çalışmalara devam edecektir” dedi.
 
 
Son Güncelleme: 13.10.2017 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81