'Geçit vermeyeceğiz!

CHP Alanya İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, meslektaşlarını ziyaret edip 16 Nisan'da yapılacak olan referandum ile ilgili fikirlerini paylaştı.

'Geçit vermeyeceğiz!

CHP Alanya İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, meslektaşlarını ziyaret edip 16 Nisan'da yapılacak olan referandum ile ilgili fikirlerini paylaştı.

19 Şubat 2017 Pazar 20:25
'Geçit vermeyeceğiz!
Karagöz, Ayrıca, Antalya Cumhuriyet Başsavcıvekili Cevdet Kayafoğlu'nun ‘Hayır’ oyu verenlere yönelik ağır ithamlarına da tepki göstererek FETÖ’nün geçmişte yaptıklarını hatırlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumu öncesinde meslektaşlarını ziyaret edip referandum ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Karagöz, "Neyi oyluyoruz, gerçekten ne düşünüyoruz? İnandığımız şeyleri meslektaşlarımızla birlikte paylaşıyoruz. Ziyaret ettiğimiz 20'yi aşkın meslektaşımız bizimle birçok şey paylaştı. İyi ki paylaştılar. Daha mutlu bir hayat için neye ihtiyacımız olduğunun farkındayız. Kutuplaşmadan, bilimin ve doğrunun ışığında gerekeni yapmaya devam edeceğiz. Hepsini paylaşmayacağız ama mutlu anları aramızda ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedik. İyi ki bu mesleği yapıyorum dedirten tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

DEMOKRASİDE KÜSMECE OLMAZ
Antalya Cumhuriyet Başsavcıvekili Cevdet Kayafoğlu'nun Twitter hesabından 'referandumda hayır oyu kullanacakların PKK'ya destek olacağı ve PKK ile aynı muameleyi göze alacağı’ yönündeki paylaşımına da tepki gösteren Karagöz, “Yargı tarafsız olacak diye maddesi olan Anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyecek başsavcı vekili, ‘Hayır’ verecekleri PKK'lı olmakla suçluyor. Tarafsızlığı şimdiden iliklerimize kadar hissetmeye başladık(!) Aynı korkutmaları FETÖ'ye mensup yargı mensupları da yapıyorlardı. Gariban vatandaşımızı bu tür suçlamalarla korkutup çocuklarını alıp kendi okullarına gönderiyorlardı. Nasıl ki o gün geçit vermediysek bugün de vermeyeceğiz. Demokraside küsmece olmaz” diye konuştu.

- Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 19.02.2017 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81