'Fuar sezonu açılıyor'

'Fuar sezonu açılıyor'

18 Ağustos 2017 Cuma 19:24
'Fuar sezonu açılıyor'
 
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “2017-2018 fuar sezonunda 31 etkinlikle Alanya şehrini tanıtacağız” dedi.
 
ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) haftalık olağan toplantısını Kent Konseyi’nde yaptı. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda her yıl Alanya’da yapılan spor müsabakalarının sürdürülebilmesi, üst seviyeye taşınması ve daha fazla müsabaka ve spor aktivitesinin şehre kazandırılması, yeni tamamlanan Alanya Teleferiği’nin uluslararası ve yurtiçi tanıtım çalışmalarında kullanılmak üzere görsel çekimlerinin yapılması ve 2017-2018 fuar takviminin değerlendirilmesi konuları görüşüldü. ALTAV yönetiminin tanıtım çalışması yapmayı planladığı ülkeler şunlar: “Hollanda, İngiltere, Polonya, Avusturya, Finlandiya, Türkiye (İstanbul Emitt), İsviçre, Slovakya, Litvanya, Belçika, İran, Letonya, Estonya, Bulgaristan, Çekya, Romanya, Sırbistan, Danimarka, Macaristan, Almanya, Rusya, Ukrayna, Moldova, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Gürcistan ve Kazakistan.”
“TANITIM FUARLARLA SINIRLI KALMAYACAK”
ALTAV ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, ismi geçen ülkelerde 31 uluslararası fuar etkinliğine katılmayı planladıklarını, MITT Moskova Turizm Fuarı, Türkiye Otelciler Federasyonu’nun (TÜROFED) planlaması durumunda Krasnaya Presnya Parkı Festivali (Moskova) ve Dünya Turizm Borsası olarak nitelendirilen ITB’de (Berlin) özel büyük Alanya stantlarıyla şehrin tanıtımını yapacaklarını söyledi. Dahaoğlu, “Fuar sezonunu 9-14 Ocak arasında Hollanda’da yapılacak olan 50 yaş üstü misafirlere hitap eden 50+Beurs’la açıyoruz. Tanıtımlarımız sadece fuar ve festivallerle sınırlı kalmayacak. Yurt dışından tanınmış sanatçıları klip çekimi için Alanya’ya davet edeceğiz. Basın gruplarını, yüksek sayıda takipçisi olan seyahat yazarlarını ve sosyal medya fenomenlerini Alanya’ya çekeceğiz” dedi.
 
Son Güncelleme: 18.08.2017 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81