'EVET' ORTAKLIĞI

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin referandum için parti teşkilatlarına gönderdiği genelgeyi değerlendirdi.

'EVET' ORTAKLIĞI

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin referandum için parti teşkilatlarına gönderdiği genelgeyi değerlendirdi.

17 Şubat 2017 Cuma 21:05
'EVET' ORTAKLIĞI
 Genelge de yer alan 'Aynı tercihteki partilerle ortak çalışma yapılabilecek' satırlarıyla ilgili olarak ise, 'Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda Alanya'da AK Parti ile ortak seçim çalışması yapabiliriz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 16 Nisan Anayasa Referandumu kapsamında parti teşkilatlarına genelge gönderdi. Devlet Bahçeli’nin gönderdiği genelgede, “Aynı tercihteki partilerle ortak çalışma yapılabilecek. 16 Nisan’da evet diyen kardeşlerimiz kadar hayır tercihinde bulunacak kardeşlerimiz de bizim için değerlidir. Partimiz demokratik ahlakın kılavuzluğunda milletimizin her ferdine ulaşacak, sandıkta evet demeleri için ikna edecektir. Değişenin rejim değil, hükümet etme sistemi olduğu anlatılacaktır. Ayrıca 16 Nisan’dan sonra devletteki açmaz ve sistemik bunalımların son bulacağı aktarılacak, herkes kucaklanacak, her insanımızın gönlüne girilecektir” ifadeleri yer aldı.

STARTI 26 ŞUBAT'TA VERECEĞİZ
Genelgeyi değerlendiren MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Biz genel merkezimizin talimatlarına uygun bir şekilde hareket ediyoruz. Emir ve talimatları yerine getirmek için çalışmalarımıza başlayacağız. Çalışmalarımızın startını 26 Şubat'ta Antalya Kültür Merkezi'nde Antalya Milletvekilleri ve Afyon Milletvekilimiz Mehmet Parsak'ın katılımıyla bir toplantı düzenlenecek ve MHP'nin yeni anayasa hazırlanmasındaki rolü ve MHP'nin neden evet dediği tüm partililerimize anlatılacak. Bizde Alanya İlçe Teşkilatı olarak bu toplantıya katılacağız" dedi.

'HAKLILIĞI YAŞAYARAK GÖRDÜK'
Genelge de yer alan 'Aynı tercihteki partilerle ortak çalışma yapılabilecek' satırları ile ilgili de konuşan Başkan Türkdoğan, "Şartlar oluşursa Genel Merkezimizin da talimatları doğrultusunda tabi ki Alanya'da Ak Parti İlçe Teşkilatı ile de evet oyu için ortak çalışma yapılabilir. Biz liderimiz Devlet Bahçeli'nin bu zamana kadar her konuda ortaya koyduğu duruşun haklılığını yaşayarak gördük. Dolayısıyla da biz ülkemizin karşı karşıya bulunduğu tehlikeler noktasında milli ve üniter yapının korunmasını sağlayan ilk 4 maddenin muhafaza edildiği anayasa değişikliği referandumunda devlet ve millet bekası için evet diyoruz. Bu ülke için yeminimiz var vazgeçilmez" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 17.02.2017 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81