'Esnafa yansıması tartışılır'

'Esnafa yansıması tartışılır'

29 Haziran 2017 Perşembe 22:22
'Esnafa yansıması tartışılır'
Encümen Toplantısının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Adem Murat Yücel, Ramazan bayramında Alanya'da yüzde 30-35'lik bir ekstra doluluk olduğunu belirterek: "Şehirdeki yoğunluktan, araç sayısından bile bunu gözle görülür bir şekilde artış vardı. Tabiki esnafa tam yansıması tartışılır ama yine bu verilere göre huzurlu, sağlıklı bir bayram geçti" dedi. 
 
Alanya Belediyesi Haftalık Olağan Encümen Toplantısı gerçekleştirildi. Encümen toplantısında açıklamakarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Encümen Toplantısı'nı gerçekleştirdik. Tüm birimlerden gelen konuları değerlendirdik. Ramazan Bayramı nedeniyle yoğun bir hafta yaşadık. Tüm yurtta olduğu gibi bölgemizde de  sağlıklı, huzurlu, güvenli, kazasız, belasız çok şükrür şeker tadında bir bayram geçirdik. Hem kamu kurum kuruluşlarıyla hem de yerel yönetimler olarak bizler gerekli tedbirleri almıştık. Çok şükür belediyemiz de tam not alarak bir Ramazan Bayramı geçirmiş oldu" dedi. 
YÜCEL BORÇLULARA SESLENDİ 
30 Haziran'da başvuru süresi sona erecek olan yapılandırmaya da değinen Başkan Yücel, "7020 sayılı çevre temizlik, çöp, işgaliye, ilan ve reklamlar  gibi  vergilerde yarın yapılandırmanın son günü. Buradan da tüm gecikmiş borcu olan vatandaşlarımız yapılandırmadan yararlanabilir. Bununla ilgili bir uzatma, ek süre tanınırsa, belediyemiz de bunu uygulayacaktır" diye konuştu.  
'YÜZDE 30-35'LİK EKSTRA DOLULUK OLDU'
"Bölge turizmcileri, sivil toplum örgütleri, esnaf ve belediyemizden aldığımız verilere göre bayram süresince yüzde 30-35 aralığında bir doluluk yaşandı" diyen Yücel, "Bunu da zaten gözle gördük. Bu da bizim kendi verilerimizi ambalaj atıkları, çevredeki çöp toplamalardan olsun, parkların veya sosyal donatı alanlarının kullanılışından bayram süresince yüzde 30-35 aralığında ekstra bir doluluk yaşandı. Şehirdeki yoğunluktan, araç sayısından bile bunu gözle görülür bir şekilde artış vardı. Tabiki esnafa tam yansıması tartışılır ama yine bu verilere göre huzurlu, sağlıklı bir bayram geçti" dedi. - Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 29.06.2017 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81