'Ermeni canileri sabrımızı taşırmasın!'

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Ermenistan'da 'sözde' soykırımı anma etkinliğinde yakılan Türk bayrağı ile alakalı bir basın açıklaması yaptı.

'Ermeni canileri sabrımızı taşırmasın!'

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Ermenistan'da 'sözde' soykırımı anma etkinliğinde yakılan Türk bayrağı ile alakalı bir basın açıklaması yaptı.

25 Nisan 2017 Salı 22:08
'Ermeni canileri sabrımızı taşırmasın!'
Gündoğdu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Dün Ermenistan'da gerçekleşen söz de soykırımı anma etkinliğinde Türk milletinin şerefi ve namusu olan şanlı Türk bayrağımız bi kaç kendini bilmez cani kılıklılar tarafından yakılmış. Masum millet naralarıyla Avrupa'nın kucağından inmeyen Ermenistan Hher zaman ki küstah kimliğine bürünmüştür. Bilinmelidir ki; tarihi zaferlerle dolu olan savaş meydanında cesurluğu kadar merhametiyle de tüm Dünya'ya örnek olan şanlı Türk milleti tarihi boyunca zulmün karşısında durmuştur. Önüne Yunan bayrağı serilen ve o bayrağa basmayan şanlı ecdadın torunları hiç bir şekilde soykırım, zulüm, sömürgecilik yapmamıştır. Bugün insanlık naraları atan Avrupa; Hocalıyı, Karabağ'ı unutmasın! Bizler dışarıda olduğu gibi içimizdeki hainleride çok iyi biliyoruz! Bugün milletin verdiği vergiyle maaş alan Ermeni soykırımını savunan gafiller sizlerede sıra gelecek! Ermeni canileri sabrımızı taşırmasın! Türk Milliyetçileri mevzu vatan ve bayrak olduğunda gereken neyse en ağır şekilde yapmaktan çekinmeyecektir. Bizler sizlerin derdini çok iyi biliyoruz ama bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz. Bin yıldır bu coğrafyadayız, kıyamete kadar da Allah'ın izniyle buradayız.
ETÜT MERKEZİ'NDE DERS VERİLMEYE BAŞLANDI
Öte yandan Alanya Ülkü Ocakları'nda hizmet vermeye başlayan Etüt Merkezi'nin ilk dersi matematik oldu. Ocak Başkanı Abil Gündoğdu'nun konuşmasıyla başlayan derslerin her Salı 17.00-20.00 saatleri arasında verileceği, listede matematiğin yanı sıra edebiyat ve yabancı dil derslerinin de olduğu bildirildi. Gündoğdu, geleceğin milliyetçi Türkiye'sini yönetecek kadroların Ülkü Ocakları'nda yetişmeye devam ettiğini söyledi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 25.04.2017 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81