'Ekonomide kara göründü'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Mustafa Bacak, ülke gündemine yönelik açıklamalarda bulundu.

'Ekonomide kara göründü'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Mustafa Bacak, ülke gündemine yönelik açıklamalarda bulundu.

08 Aralık 2016 Perşembe 20:15
'Ekonomide kara göründü'
Ekonomide artık deniz bitti, kara göründü" diyen Bacak, "Artık ne yapsanız da bu çuval yama tutmaz. Ödenmesi gereken borç 100 milyar dolar civarında. Ya İMF'ye gideceksiniz yada daha yüksek faiz veren kurumlara. Siz iktidara geldiğinizde 5 TL'ye bir motosikletin deposu doluyordu. Şimdi ise 35 TL'ye doluyor. Yani tam olarak yüzde 700 artış. Geçen hafta benzine gelen zamlarla yüzde 10 daha fakirleştik. Herhalde ben hep 5 TL'lik benzin alıyorum diyen Temel'de kalmamıştır. Dolardan TL'ye geçin diyorsunuz acaba vatandaşın parası var mı ki?. Döviz bürolarına sorduk hiç bir hareket yok dediler. Üstelik vazgeçin dediğiniz dolar sizin deyiminiz ile bir dünya gerçeği. İktidarınız süresince herhangi bir katma değer yaratmadınız ki. Yaptığınız sadece TL'den sıfırları atmak oldu. Vatandaşa TL'ye geçin çağrısı yaparken kendiniz dolarla uçak alıyor, ruble ile ödeme yapıyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Dış politika içler acısı. Arakan yanıyor, Gazze elden gidiyor. Dram hiç bitmiyorken şimdi de Halep sistematik bir şekilde işgale tabi tutuluyor. Halep ayrı, Halep özel. Çünkü Halep tabusu bizde olan son bir vatan toprağı. Halep sonrası korkarız ki ateş tamamen bize doğru yönelecek. bunun için diyoruz ki Sayın Alanyalı Dışişleri Bakanımız Lavrov'a verdiğiniz önem kadar, önümüzde yanan Halep'e de bir bakın. Stratejik müttefiklerimiz geçmişte Taliban'ı, El Kaide'yi, IŞİD'i, PYD'yi önünüze çıkardığı gibi yarın başka unsurları da önümüze çıkarır. Onların maşaları bitmez. Özümüze dönelim. Ne Amerika'dan, ne Şangay Beşlisi’nden bize fayda gelmez. Tek çıkış yolu İslam dünyasıdır. Ne Obama'ya, ne Putin'e yaranabildiniz. Trump'a da yaranamayacaksınız" dedi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 08.12.2016 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81