'Dünya bizi imrenerek izliyor'

'Dünya bizi imrenerek izliyor'

29 Ağustos 2017 Salı 21:12
'Dünya bizi imrenerek izliyor'
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Alanyalıların ve tüm Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. "Milletimizin tarihi boyunca her dönem bağımsızlığı için verdiği destansı mücadelelerin arasında yerini alan ve sonucunda cumhuriyetimizin vücut bulduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıldönümü kutlu olsun" diyen Berberoğlu, şöyle konuştu: "1071 yılında Malazgirt Savaşı ile kapılarını aralayıp yurt edindiğimiz bu aziz topraklarda asil milletimiz her zaman bağımsızlığına sahip çıkmıştır. Kurtuluş Savaşı'nda işgal güçlerine karşı destansı bir mücadele vererek 30 Ağustos 1922’de büyük bir zafer kazanan milletimiz, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bugün en önemli değerimiz olan cumhuriyetimizin temellerini atmıştır. 
'ÜLKEMİZİN İTİBARINI HAK ETTİĞİ YERDE TUTUYORUZ'
Bugün en çağdaş yönetim şekli ile yönetilen ülkemiz dünyaya her zaman demokrasi dersi veren bir devlet haline gelmiştir. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş dev projeler ile ülkemizin itibarını her zaman hak ettiği yerde tutuyoruz. Artık tüm dünya ülkemizi imrenerek izliyor. Ecdadımızın bizlere miras bıraktığı bu topraklar için daha yapacak çok işimizin olduğunun da farkındayız. Bunun için 'Milletin üzerinde bir güç tanımadım' diyerek milletin gönlünde yer eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la yürümeye devam edeceğiz. Kurtuluş Savaşı'nda verdikleri destansı mücadele ile bu güzel ülkemizi ve cumhuriyeti bizlere emanet bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bayrağımız için canlarını feda eden şehitlerimize ve kahraman gazilerimize sonsuz saygılarımı sunuyor ve minnetle anıyoruz."
 
Son Güncelleme: 29.08.2017 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81