'Direksiyonda millet var'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Mehmet Akif Ersoy ve Altınova Sinan Mahallelerinde, vatandaşlarla bir araya geldi.

'Direksiyonda millet var'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Mehmet Akif Ersoy ve Altınova Sinan Mahallelerinde, vatandaşlarla bir araya geldi.

14 Nisan 2017 Cuma 22:39
'Direksiyonda millet var'
 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum sürecini anlatan Türel, “Çocuklarımıza daha iyi bir Türkiye, torunlarımıza güçlü bir Türkiye bırakacaksak, Başbakanımızın da dediği gibi sorunları torunlara intikal ettirmeyeceksek, o zaman Pazar günü atacağımız oyun ne kadar önemli olduğunun farkında olmalıyız. Türkiye senelerdir gelişmekte olan, büyüyen, güçlenen ve bütün hainlerin oyunlarına tuzaklarına tezgâhlarına rağmen, bu büyük milletin sayesinde dimdik ayakta durmayı başarmış bir devlettir” dedi.
'ÜLKEYİ COTTARELLİLER'DEN, ERDOĞAN KURTARDI'
Türkiye’nin güçlü bir devlet olmasını hiç kimsenin istemediğini belirten Başkan Menderes Türel, “Türkiye’yi bu hayırcılar, 15-20 sene öncesinde olduğu gibi uzaktan kumanda ile idare edelim istiyorlar. Bizi hep birilerinin vasıtasıyla ama İMF, ama Dünya Bankası gibi uluslararası kredi kuruluşları en zayıf anımızda yakalayıp borçlandırarak, hep iplerin ucunu tutma gayretinde olmuşlar. İyi hatırlayın Cottarelli diye bir adam vardı. Bu adam IMF'nin Türkiye'den sorumlu koordinatörüydü. Biz o zamanlar gençtik. Bu adam, 2 ayda bir gelir giderdi. Gelirdi dövizi yükseltin derdi, enflasyon daha da çıkıyordu. Merkez Bankası’na söyleyin derdi, piyasaya para bassın. Velhasıl, ülkenin geleceği için onlara kendimizi bağlayabilmek için her şeyi bize zorla yaptırmaya çalışırdı. Hatırlayın! O Cottarelli'yi duyduk mu hepimizin tüyleri diken diken olurdu. Çünkü niye bize borç vermişler, o verdikleri borçtan dolayı bütün ipleri ellerine almışlar. Ama onlar tabi bir şeyi hesap edememişler. Bir gün Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük bir lider gelecek, bu milletin duasıyla desteğiyle Başbakan olacak, sonra Cumhurbaşkanı olacak, IMF' ye borcu bitirecek, yabancılara bütün borcu sıfırlayacak, Cottarelli’ler gelmeye kalktığında da şöyle bizim Anadolu tabiriyle sırtına tepiği vuracak gönderecek”.
'CEVABI HALKIMIZ VERECEK'
Avrupa’nın referandumda evet çıkarsa Türkiye’nin güçleneceğini anlayınca kendi televizyonlarından Türkçe hayır kampanyaları yaptıklarını ifade eden Başkan Türel, şunları söyledi: “Bunlar bizim devleti güçlendireceğimizi görünce hemen Almanya’da, Hollanda’da, İsviçre’de, kendi televizyon ve gazetelerinde hayır kampanyaları yürütüyor. Alman devlet televizyonu her gün hayır kampanyası yapıyor. Zannedersiniz ki muhalefetin kanalı, Alman kanalı değil. Hakikaten öyle her gün hayır kampanyası. Hollanda’da, İsviçre’de gazeteler şimdi Türkçe başlıkla çıkıyor. Cumhurbaşkanımız söyledi geçenlerde hamdolsun hiç olmazsa onlara Türkçeyi öğrettik dedi. Onların gazeteleri hayır oyu verin diyor Türkçe. Yahu bunlar ne kadar çok bizi seviyormuş da bizim haberimiz yokmuş. Meğer bunlar bizi bizden çok düşünüyorlarmış. Bizim iyiliğimiz için hayır kampanyaları yapıyorlarmış. Bunlar bizi çok sevdikleri için mi hayır kampanyaları yapıyor? Biz çok güçlenelim diye mi yapıyor Allah aşkına. Bunlar şimdi niye hayır diye bağırıyor biliyor musunuz? O eskiden bahsettiğim uzaktan kumanda ile Türkiye’yi yönettiği o eski günler geldi akıllarına. Eski hevesleri depreşti. Akılları sıra iple çekiyorlar. Eskiden direksiyonda millet varmış gibi gösterip bunlar arkadan milleti, devleti yönetirmiş. Şimdi onların uzaktan kumandalarını, Tayyip Erdoğan aldı ellerinden millete verdi. Artık direksiyonun başında millet. Onlar da uzaktan kumandaları ellerinden alınınca, oyuncağı ellerinden alınmış çocuklar gibi hayır hayır diye ağlayıp duruyorlar. Hikaye bu. Ama inşallah 16 Nisan’da güzel bir cevabı bu millet verecek sizler vereceksiniz.”
Son Güncelleme: 14.04.2017 22:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81