'Devlet var mı? Yok mu?'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, milletimiz bütün işlerini kendi kendine mi halletmeli? başımızda devlet yok mu diye sordu.

'Devlet var mı? Yok mu?'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, milletimiz bütün işlerini kendi kendine mi halletmeli? başımızda devlet yok mu diye sordu.

04 Ekim 2016 Salı 23:05
'Devlet var mı? Yok mu?'
Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, milletimiz bütün işlerini kendi kendine mi halletmeli? başımızda devlet yok mu diye sordu. Yıldırım, "Bugün TV izlerken bir haber sunuldu. Vatandaşın ekili mısır tarlasını biçer döverle hasat yapıp kayıplara karışmışlar. Çiftçi sabahleyin tarlasına bir bakıyor mısırları yok olmuş. Güler misin, ağlar mısın. Bu olay bana Sivas'ta yaşanan bir hırsızlık olayını aklıma getirdi. Dağın yamacında sürüsünü otlatan bir çoban yorgunluktan uyuyakalıyor. Bir süre sonra uyanıyor ki koyun sürüsünün yerinde yeller esiyor. Sürüyü hırsızlar alıp götürmüş. Zavallı çoban nereye koşturdu ise sürüsünü bulamamış. Çare olarak Sivas Valisinin huzuruna çıkıp durumu anlatıyor. Tabi ilk etapta Vali çobana kızıyor. Senin görevin koyunları otlatmak değil mi? neden uyuyorsun ve vazifeni aksatıyorsun diyor. Çoıban, çaresiz bir şekilde valiye bakıyor ve diyor ki. Efendim tamam ben bir insanım yorgunluktan uyumuşum. Ama ben devleti uyanık sanıyordum diypr. Vali o anda şok oluyor yahu çoban çok haklı devlet uyumaz, hırsızlığı önlemesi, hırsızları yakalaması gerekiyor diyor ve talimatı veriyor, koyunları ve hırsızı bulduruyor. Bu anlattıklarımız Sivas'ta yaşanmış gerçek bir olaydır. Ülkede bunlar olaylar oluyorsa, her dalda güvenlik zaafiyeti bulunuyorsa, şimdi ben soruyorum devlet var mı, yok mu?" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 04.10.2016 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81