'Derdimiz gemiyi yüzdürmek'

Saadet Partisi (SP) İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündemde olan başkanlık sistemiyle ilgili konuştu.

'Derdimiz gemiyi yüzdürmek'

Saadet Partisi (SP) İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündemde olan başkanlık sistemiyle ilgili konuştu.

03 Kasım 2016 Perşembe 00:18
'Derdimiz gemiyi yüzdürmek'
Saadet Partisi (SP) İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündemde olan başkanlık sistemiyle ilgili konuştu. Başkanlık gelmezse Türkiye bölünür diyen Sayın Başbakanımıza bir kaç soru sormak istediğini söyleyen Sarıca, "Türkiye'yi bölünme noktasına kim veya kimler getirmiştir? Türkiye bu gün bölünme noktasına gelmişse bu suç parlamenter sistemin midir? Başkanlık gelince ne olacak,hangi sistemi uygulayacak ta Türkiye bölünmeyecek? Bölünme noktasına gelen Türkiye'de 15 yıldır tek başına iktidar olan; istediğinde bir gece yarısı şike yasasını çıkarabilecek güce sahip AK Parti iktidarının ne kadar sorumluluğu vardır. Böyle bir çıkış 7 Haziran seçim sonuçlarından sonraki çıkışa benzemiyor mu? Ülkenin özellikle huzur ve ekonomik istikrar aradığı bu günlerde böyle bir çıkışın iç ve dış yatırımcılar ile dış ülkeler nezdinde ki itibarı açısından hangi sonuçlar doğuracağını hiç düşündünüz mü?Her gün Şehitler verdiğimiz ve girişilen darbe sürecinden dolayı bütün kurum ve kuruluşların hallaç pamuğu gibi atıldığı günümüzde daha itidalli, korkutmadan,ürkütmeden,yerli ve yabancı sermayenin yatırım yapabilmesi için daha güvenli bir ortamın oluşmasına sağlayıp eylem ve söylemlerimizde daha itidalli olsak daha iyi olmaz mı? Netice bu ülke hepimizin. Bu gemiyi hep beraber yüzdürmek zorundayız.
Tayfaların hatası sadece geminin ufak tefek bazı sorunları olmasına yol açar. Ama kaptanın hatası geminin batmasına vesile olur. Derdimiz gemiyi batırmak değil yüzdürmektir.Bunun sorumluluğu da herkesin bulunduğu yere göre değişir. Allah yapacağınız ve yapacağımız her hayırlı işte bizleri muvaffak kılsın" diye konuştu.
Son Güncelleme: 03.11.2016 00:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81