'Davet eden olmadı, biz de katılmadık'

'Davet eden olmadı, biz de katılmadık'

17 Temmuz 2017 Pazartesi 21:04
'Davet eden olmadı,  biz de katılmadık'
CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1'nci yıl dönümü etkinliklerine neden katılmadıklarını açıkladı. Takavut, "Programı kimin yaptığını bilmiyoruz ama, davet eden olmadığı için bizde katılmadık" dedi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı'nın 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümüde Alanya Kaymakamlığı tarafından Atatürk Anıtı'nda düzenlenen etkinliklere katılmamasına kamuoyundan tepki geldi. Gelen tepkilerden dolayı açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, "Biz 15 Temmuz sabahı Atatürk Anıtı'na gidip şehitlerimiz için çelenk koyup, saygı duruşunda bulunduk. Ancak akşam bir program olduğunu bilmiyorduk. Ayrıca bu programı Alanya Kaymakamlığı'mı yaptı yada başkasımı yaptı bilmiyoruz. Ama bizleri bu programa davet eden olmadığı için bizde katılmadık" diye konuştu. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 17.07.2017 21:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81