'Cumhurbaşkanımız her an turizmi düşünüyor'

'Cumhurbaşkanımız her an turizmi düşünüyor'

21 Haziran 2017 Çarşamba 19:16
'Cumhurbaşkanımız her  an turizmi düşünüyor'
Korkuteli'de düzenlenen iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Bizzat şahidiyim, Sayın Cumhurbaşkanı Antalya turizminin ve tarımının kalkınması için yoğun mesai harcıyor" dedi.
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Korkuteli'de iftar programı düzenlendi. AK Parti İlçe Teşkilatı binası önünde düzenlenen iftara AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kaymakam Erol Tanrıkulu, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle muhtarlar, şehit aileleri, gaziler ve vatandaş katıldı. İftarda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu yıl turizmde ve tarımda geçen seneye göre daha iyi bir sene yaşandığını belirtti. Başkan Türel, "Geçen sene terör, Rusya problemi ve 15 Temmuz hainliği sebebiyle çok kan kaybettik. Şimdi hızla toparlanıyoruz" dedi. 
'CUMHURBAŞKANI ÇOK İLGİLİ'
Seneye her şeyin çok daha iyi olacağına inandığını vurgulayan Başkan Türel, "Bu düzelme de kendiliğinden olmamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız, ben şahidim, birlikteydik, Sayın Putin ile hem turizm için hem tarım için Antalya'yı masasından eksik etmiyor. Birçok konuyu müzakere ediyor. Masada bizzat Antalya konuşuluyor. Antalya'nın turizmi, meyvesi, sebzesi, domatesi o zirvede konuşuldu. Bu yüzden iyi şeylerin kıymetini bilmek gerekir. 15 Temmuz'da bu milletin şerefini kurtaran şehitlerimizi, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetini unutmamak, kıymetini bilmek gerekir. 15 Temmuz'u unutturmayacağız" diye konuştu. Başkan Türel, iftar programının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Bayraktar'ın işyerine uğrayarak kahve içti.
Son Güncelleme: 21.06.2017 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81