'CHP Alanya'da hiçbir iş yapmadı'

Dereköy Mahallesi'nin eski muhtarlarından 85 yaşındaki Ali Tataroğulları Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nu ziyaret edip referandumda evet oyu kullanacağını söyledi.

'CHP Alanya'da hiçbir iş yapmadı'

Dereköy Mahallesi'nin eski muhtarlarından 85 yaşındaki Ali Tataroğulları Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nu ziyaret edip referandumda evet oyu kullanacağını söyledi.

23 Şubat 2017 Perşembe 21:08
'CHP Alanya'da  hiçbir iş yapmadı'
 Tataroğulları, "Evet deme nedenim hem ülkenin bekası için hem de CHP'nin Alanya'da hiç bir iş yapmadığı için" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı'nı vatandaşlar ziyaret ederek referandumda evet oyu kullanacaklarını beyan etmeye devam ediyor. Çamlıca Mahalle Muhtarı Nezihi Ünalan'ın ardından dün de Dereköy Mahallesi'nin eski muhtarı 85 yaşındaki ki Ali Tataroğulları Ak Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret edip Başkan Mustafa Berberoğlu'na referandum da ülkenin bekası ve millet için evet oyu kullanacağını söyledi. 85 yaşında olduğunu ve bu yaşına kadar hiç bir zaman sola oy vermediğini belirten Ali Tataroğulları, "Bu oylamada da evet oyu kullanacağım. Reisi cumhurumuzu çok seviyorum. Alanya'da da büyük bir farkla evet oyu çıkacaktır. Çünkü CHP falan Alanya'da hiç bir iş yapmadı" dedi.
'MİLLETİMİZ İSTİKRAR İSTİYOR'
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu da, "16 Nisan akşamı bir reform gerçekleşecek. Milletimiz evet diyecek. Sistem değişecek, istikrar devam edecek ve Türkiye büyüyecek. Biz milletimize anlattığımız zaman milletimiz neden evet dediğimizi bizden daha iyi biliyor. Milletimiz istikrar ve büyümeden yana. Ayrıca 25 Şubat'ta Ankara Arena'da startı veriyoruz. İsteyen vatandaşlarımıza bu gece saat 24.00'da parti önünden otobüs kaldıracağız. İsteyen vatandaşlarımız Ankara'ya gelebilir ve bu büyük kampanyaya şahitlik edebilir" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 23.02.2017 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81