'Cevabı milletimiz verecek'

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Sena Nur Çelik, dün sabah Alanya'ya gelerek Elikesik Mahallesi'nden başlayıp seçim çalışması yaptı.

'Cevabı milletimiz verecek'

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Sena Nur Çelik, dün sabah Alanya'ya gelerek Elikesik Mahallesi'nden başlayıp seçim çalışması yaptı.

27 Mart 2017 Pazartesi 20:53
'Cevabı milletimiz verecek'
16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu öncesi seçmenden gelen soruları yanıtlayarak 'Evet' demenin neden gerekli olduğunu kendi penceresinden gerekçeleri ile ortaya koyan Çelik, son 15 yılda görülen ekonomik başarının siyasi istikrarla sağlandığını vurguladı. 16 Nisan günü Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağını ifade eden Çelik, "15 yıldır vesayet odakları ve türlü dayatmalara karşı mücadele ettik. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu unsurların devlet içinde yapılanmaları artık mümkün olmayacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile üniter yapımıza, vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza yönelik içerden ve dışarıdan gelebilecek tüm tehditleri kolaylıkla bertaraf edeceğiz. İnanıyorum ki 16 Nisan günü, Türkiye'yi bölmek isteyenlere cevabı milletimiz sandıkta verecektir" diye konuştu.
'BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR'
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile anayasada değişikliğe gidilen maddeleri tek tek açıklayan AK Parti Milletvekili Çelik, milletvekili seçilme yaşının 25'ten 18'e indirilmesi ile ilgili gelen eleştirilere de yanıt verdi. Çelik, "Biliyorsunuz, AK Parti ilk iktidara geldiğinde seçilme yaşı 30'du. 25 yaşa indirilmesi sonrasında ise 28 yaşımda iken, AK Parti'nin en genç vekili ben oldum. Şimdi bu sayıyı 18'e indiriyoruz, çünkü mecliste her yaş grubundan vatandaşın temsil edilmesi lazım. Ancak bu şekilde toplumun tüm ihtiyaçlarına doğru ve yerinde çözümler üretilebilir. Bu ülkede 18-25 yaş arasında 7,5 milyon genç var. Bu gençlerin eğitim, burs, yurt gibi konularda birçok ihtiyaçları olabiliyor. Söz konusu yaş aralığındaki tüm gençlerin kendi ihtiyaçlarını meclis zemininde dile getirilebilmesi, katılımcı demokrasi açısından büyük önem arz etmektedir." dedi. Çelik'e bu ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Belediye Meclisi'nin AK Parti'li üyesi Kerim Başkaptan, Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık ve ÜniAK Başkanı Yılmaz İçmen de eşlik etti. Çelik, Elikesik'ten sonra Yeniköy Mahallesi'nde seçmenle buluştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 27.03.2017 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81