'Çağdaş bir Türkiye hepimizin özlemi!'

'Çağdaş bir Türkiye hepimizin özlemi!'

31 Ağustos 2017 Perşembe 01:05
'Çağdaş bir Türkiye hepimizin özlemi!'
CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut ve partililer 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Atatürk Anıtı'nda basın açıklaması yaptı. Bu vatan için canını vermiş atalarımızın rahat uyumaları için birlik beraberlik içinde daha iyi Türkiye yaratma çabasını  hep beraber göstermeliyiz" diyen Takavut, "Çağdaş, demokratik, ekonomik bağımsızlığı olan, iyi eğitilmiş insan gücüne sahip bir Türkiye'nin herkesin özlemi" olduğunu belirtti.  
 
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtı'nda partililerle birlikte bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Takavut, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nı her yıl Alanya'da coşkuyla kutlayacağız. Aradan 95 yıl geçmesine rağmen Cumhuriyet Türkiyesi'nin Mustafa Kemal Atatürk'ün görmek istediği noktada olmadığını söyleyen Takavüt, "Kötü yönetimler, savaşta ve barışta her zaman özverili davranan insanlarımızı zor durumda bırakmıştır. Yolsuzluklar yapan vurguncularla, çetelerle birlikte hareket eden siyasilerin maskesi düşmüş, halkımız bunu görmüştür. Daha iyi yaşam koşullarına ulaşmak hepimizin dileği. Bu vatan için canını vermiş atalarımızın rahat uyumaları için birlik beraberlik içinde daha iyi Türkiye yaratma çabasını  hep beraber göstermeliyiz. Çağdaş, demokratik, ekonomik bağımsızlığı olan, iyi eğitilmiş insan gücüne sahip bir Türkiye hepimizin özlemi. 95. yılında bu büyük zaferin kahraman ordumuza ve ulusumuza kutlu olmasını diliyorum" dedi. Takavut ayrıca Alanya'daki tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı da kutladı. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 31.08.2017 01:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81